Iegaumē uz visiem laikiem – ko katras Zodiaka zīmes vīrietim nekad nedrīkst teikt?

Astroloģija ir visnotaļ aizraujoša un interesanta nozare, īpaši, kad runa ir par sieviešu un vīriešu attiecībām.

Tu vai nu patiešām tici tam, ko mums iesaka zvaigznes, vai arī ar smaidu lasi astrologu ieteikumus pat tad, ja tev nav noslieces ticēt viņu paustajam.

Zvaigznes palīdz mums saprast, ar ko mēs esam visvairāk saderīgi, un ar ko nespēsim sadzīvot. Ko vajag teikt un no kā izvairīties saskarsmē ar vīriešiem, kas dzimuši atšķirīgā laika periodā.

Tātad – sekojošais saraksts, kas pamatojas uz tava vīrieša zodiaka zīmi, parādīs, kādas frāzes nekad nevajag izteikt viņa klātbūtnē. Tā tu varēsi izvairīties no kļūdām un saglabāt stipras un uzticamas attiecības.

Auns

Izvairies no frāzes: “Mēs to darīsim tā, kā es uzskatīšu par vajadzīgu!”

Atceries, ka vīrietis Auns ir dzimis līderis. Tieši viņam jābūt tam, kas pieņem lēmumus jūsu pārī.

Viņam patīk, ja kaut kas notiek. Spēcīgā griba un uzticība pašam sev liek viņam būt pārliecinātam labās dienās un nedaudz augstprātīgam dienās, kad kaut kas notiek ne tā.

Tipisks šāda vīrieša piemērs – Gastons no multfilmas “Skaistule un briesmonis”. Un tieši tāpat kā Gastonam, vīrietim Aunam nepatīk, kad kaut kas nenotiek pēc plāna. Šāds vīrietis mīl just, ka ir svarīgs un uzņemties atbildību par savu rīcību.

Tas nozīmē, ka Aunam ir vajadzīgs partneris, kas ļaus viņam būt ģimenes galvam. Daļa sieviešu (un vīriešu) pret to attiecas pilnīgi normāli, bet citi var izjust vajadzību vadības grožus ņemt savās rokās.

Sievietes vēlme pārvaldīt Aunu padarīs viņu nelaimīgu, un pastāv mazāka iespēja, ka viņš izvēlēsies par savu partneri to skaistā dzimuma pārstāvi, kura dominēs pār viņu.

Lasi vēl: Lūk, kādā vecumā, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi, tu satiksi savu īsto un vienīgo!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko nedrīkst teikt citu Zodiaka zīmju vīriešiem!

Leave a Comment