Ko sievietei nedrīkst teikt vīrietim? 4. daļa

16.  Jūsu mamma saka, ka ..

Lūk tā ir aizliegto frāžu klasika. Vīriešiem nepatīk, kad viņu sievieti kāds iespaido, vēl jo vairāk nepiekritīs paši kļūt par jūsu mammas iespaidojamo. Izņēmumi mēdz būt , taču reti.

Kā nepāršaut pār strīpu “pareizajā” komunikācijā?

Visās pārgudrībās , kontaktējoties ar vīrieti, šķiet, slēpjas vēl viena viltība: ja vīrietis jutīsies ar jums kopā kā uzvarētājs un ideāls, lai arī ko viņš darītu, vai tik viņam nepazudīs vēlme attīstīties,  izvirzīt jaunus mērķus un tos sasniegt?

Uz šo jautājumu mums atbildēja Andrejs Lukašenkovs

“Gudra ir tā sieviete, kura palīdz savam vīrietim attīstīties, nepārmetot trūkumus. Mana sieva ik pa laikam man noliek vajadzīgās  grāmatas, lūdz pavadīt uz izstāžu atklāšanām un pasākumiem, bet vienreiz uzdāvināja uz dzimšanas dienu.. universitātes kursu.

Viņa var diezgan asi kritizēt mani par dažiem trūkumiem, bet sabiedrībā esmu pats gudrākais, izglītotais, ideālais. Tas ne vienmēr tā ir un to es zinu pats . Pateicībā par atbalstu un kūdīšanu, cenšos atbilst. Mācos, strādāju ar sevi, nelienu ārā no sporta zāles…

Ticiet man, sievietei ir pietiekami daudz veidu kā parādīt vīrietim, ka ir pēc kā vēl tiekties. Un pats labākais- viņas nenogurdināmais darbs ar sevi. Ziniet, “neideālie vīrieši” parasti ir kopā ar neideālām sievietēm. Ja sieviete cenšas līdzināties ideālam, vīrietis tai sekos. Viņam vienkārši neatliks cita izvēle.

Ja visas augstākminētās aizliegtās frāzes ir kļuvušas par nekontrolējamu paradumu, tad, iespējams, der padomāt, ko jūs zaudējat neapmierinātības minūtes izteikšanas dēļ, dusmas, vēlme pateikt ko riebīgu  vai izteikties nedomājot. “

Iemācīties ar vīrieti runāt citādāk kā ierasts – jums, iespējams, neliksies vienkārši. Tomēr  ticiet, krietni grūtāk gadiem krāt savu neveiksmīgo ikdienas sarunāšanās kļūdu augļus ar konfliktu sadursmēm un nepatiku.

 

 Avots: passion.ru 

 

 

Leave a Comment