Korporatīvie pasākumi – 1h pirts un silts namiņš Andrejsalā bez maksas

Vai Jūsu uzņēmumā tiek organizēti korporatīvie pasākumi? Nāciet spēlēt populāro peintbolu ar krāsām vai dinamisko lāzera peintbolu (lāzertags) Andrejsalā un saņemiet bonusā 1h pirts un apsildāma namiņa nomu bez maksas!

korportivais-pasakums
Foto: GUNSnLASERS

Akcija team building pasākumiem

Kopā ar kolēģiem spēlējot peintbolu vai lāzertag GUNSnLASERS Andrejsalas izklaides parkā, bonusā saņemsiet mūsdienīgas pirts un apsildāma namiņa nomu 1h pilnīgi bez maksas. Pirts un namiņš atrodas turpat blakus laukumam labiekārtotā atpūtas zonā. Ja vēlēsieties, par papildu samaksu pieejams arī siltā ūdens kubls.

Foto: GUNSnLASERS

 

Lai pieteiktos akcijas piedāvājumam, aizpildiet online formu ŠEIT un GUNSnLASERS pārstāvis ar Jums sazināsies 2 darbadienu laikā, lai nosūtītu Jūsu uzņēmumam piemērotu piedāvājumu. Aizpildot kontaktformu, spēle automātiski netiks reģistrēta, tādēļ būs iespējams mainīt spēlētāju skaitu, datumu u.c. info. Ieteicams aizpildīt formu arī tad, ja tikai vēlaties noskaidrot cenu par spēli.

korporativie_pasakumi(1)
Foto: GUNSnLASERS

 

Tikai pie GUNSnLASERS Jūsu kolektīvs saņems pilnvērtīgu atpūtu dažādām gaumēm:

  • tie, kas vēlas sportiskas aktivitātes, var izvēlēties klasisko peinbolu vai lāzera peintbolu;
  • mierīgākas atpūtas cienītājiem patiks sildīties pirtī vai pļāpāt siltā namiņā pie kamīna krāsns;
  • pēc spēles visi varēs pacienāties ar pašu sagatavotām uzkodām, apspriest spēles norisi un darba ikdienu.

korporativie_pasakumi
Foto: GUNSnLASERS

 

Korporatīvie pasākumi palielinās Jūsu darbinieku lojalitāti un produktivitātes spējas, kas uzlabos uzņēmuma radītājus.

Kāpēc katrā uzņēmumā nepieciešami korporatīvie pasākumi?

Visā pasaulē zināmais uzņēmējs, multimiljonārs Ričards Brensons par vienu no panākumu atslēgām biznesā uzskata tieši darbiniekus. Veidojot patīkamu darba vidi, ļaujot darbiniekiem augt līdz ar uzņēmumu un organizējot dažādas izklaides iespējas, uzņēmuma rādītāji pieaugs. “Parūpējieties par saviem darbiniekiem un viņi parūpēsies par klientiem,” tā viņš reiz ir teicis.

 

Team building:

  • atbrīvo prātu no noslogotības, mazina stresu;
  • veicina radošas idejas;
  • motivē darbiniekus turpināt strādāt uzņēmumā un sasniegt izvirzītos KPI;
  • uzlabo komunikāciju starp darbiniekiem dažādos līmeņos;
  • veicina darbinieku lojalitāti pret vadību un uzņēmumu kopumā.

 

Veltiet laiku un citus resursus nevis jaunu darbinieku meklēšanai, bet gan esošo darbinieku motivēšanai un izaugsmes iespējām Jūsu uzņēmumā. Stipra, lojāla un zinošana komanda ir dūzis, lai uzņēmums attīstītos un kļūtu par nozares dzinējspēku, atstājot konkurentus aiz muguras.

 

Arī tad, ja esat neliels uzņēmums ar mazāk nekā 10 darbiniekiem, Jūs varat noorganizēt saliedējošu un pozitīvām emocijām piepildītu team building pasākumu, par ko darbinieki būs ļoti pateicīgi. Korporatīvie pasākumi idejas ziņā var būt ļoti dažādi, taču vieni no pieprasītākajiem ir tieši aktīvi un emociju uzlādējoši. Kuru no spēlēm – peintbolu vai lāzerpeintbolu – labāk izvēlēties?

Peintbols tiem, kas vēlas īstas emocijas

Peintbols ļoti patīk kungiem un azartiskām dāmām, jo trāpījums ar lodīti ir jūtams. Ikviens vēlas trāpīt savam kolēģim, uz kombinezona atstājot krāsas traipu kā pierādījumu uzvarai. Turklāt liela motivācija ir pašam palikt nepamanītam, uzmanīgi izvairoties no pretinieka šāviena.

korporativais-pasakums
Foto: GUNSnLASERS

 

Peintbola spēles laikā tiks izspēlētas tādas misijas kā:

  • karoga uzvilkšana mastā;
  • degvielas kannas transportēšana;
  • VIP;
  • team deathmatch;
  • teroristu bāzes uzspridzināšana;
  • policisti pret iebrucējiem;
  • ķīlnieka atbrīvošana;
  • prezidenta aizsargāšana un citas.

 

Cenu par spēli sastāda starta komplekts un izšauto bumbiņu skaits, kas katrai spēlētāju grupai ir atšķirīgs. Lai noskaidrotu precīzu cenu konkrētam dalībnieku skaitam, aizpildiet kontaktformu TE un 2 darbadienu laikā telefoniski vai e-pasta vēstulē saņemsiet atbildi!

korporativie-pasakumi-idejas

Foto: GUNSnLASERS

 

Peintbola spēli vadīs profesionāls instruktors, kurš paskaidros noteikumus, dos uzdevumus un rūpēsies par kārtību un jautrību. Lai gan šādi korporatīvie pasākumi idejiski nav nekas jauns, tie spēj pacelt adrenalīna līmeni, atgriežot darbiniekus enerģiju un motivāciju.

Lāzerpeintbols dažāda vecuma spēlētājiem

Ņemot vērā, ka korporatīvie pasākumi bieži vien notiek dažāda vecuma kategorijās, lāzerpeintbols jeb lāzertags vai laser tag būs ļoti laba izvēle. Šī sportiskā spēle aizraus visus, jo mērķis sasniegt uzvaru pirmajiem un iegūt labākos rezultātus būs laba motivācija nepadoties visas spēles garumā.

 

Iemesli, kādēļ daudzi izvēlas spēlēt lāzerpeintbolu:

  • trāpījums nav sāpīgs, jo tas jūtams tikai ar nelielu vibrāciju un skaņu īpašā galvas saitē;
  • katrs spēlētājs pēc spēles saņem diplomu ar saviem rezultātiem (cik reizes izšāvis, cik reizes trāpījis citiem, cik reizes pašam trāpīts u.c. statistika);
  • pēc trāpījuma nav jādodas malā – jāskrien “atdzīvoties” uz savu bāzi un var turpināt spēli;
  • nav iespējams šmaukties, jo sistēma pati reaģēs un fiksēs trāpījumu;
  • spēlēs tiek izmantoti papildu atribūti – gudrie kontroles punkti, aptieciņas, bumbas ar slepeno kodu, karogu masti, VIP koferi u.c.

team-building

Foto: GUNSnLASERS

 

Lāzerpeintbola izmaksas ir salīdzinoši zemākas. Jums jāmaksā tikai par starta komplektu, kas ietver visu nepieciešamo spēlei, papildu izmaksas nav – ierocis no pasaulē atzīta zīmola LaserWar, galvas apsējs, kā arī visi atribūti. Pasākumu vadīs pieredzējis un draudzīgs instruktors, kurš dos dažādus uzdevumus, lai pārbaudītu Jūsu prasmes un izaicinātu uz dažādām misijām, piemēram, “Kontroles punktu iekarošana”, “Bumbas atmīnēšana”, “Picas cepšana”, “Bankas apzagšana” u.c.

 

Lai saņemtu individuālu piedāvājumu tieši Jūsu kolektīvam, nosūtiet pieteikumu šajā kontaktformā, ko ērti varat aizpildīt mazāk nekā vienas minūtes laikā. Atbildi ar precīzām cenām saņemsiet 2 darbadienu laikā.

teambuilding
Foto: GUNSnLASERS

Korporatīvie pasākumi lielām un mazāk grupām

Pie GUNSnLASERS jūs varat noorganizēt pasākumu gan nelielai grupai, gan līdz pat 70 vai vairāk darbiniekiem. Team building aktivitātes var notikt arī nedēļas nogalēs, jo uzņēmums strādā 24/7 jebkurā Jums ērtā laikā. Var nākt spēlēt arī vēlu vakaros, jo laukumi ir apgaismoti.

 

Lai pieteiktu team building pasākumu, sazinieties ar GUNSnLASERS jau šodien:

  • aizpildot šo tiešsaistes kontaktformu;
  • zvanot pa telefona numuru +371 27274646;
  • rakstot vēstuli uz [email protected].

korporativie-pasakumi

Foto: GUNSnLASERS

 

Korporatīvie pasākumi tiek organizēti latviešu, krievu un angļu valodā. Reģistrējot spēles, droši varat izteikt savas vēlmes!

 

Nenokavējiet izdevīgo akciju – 1h pirts un silta atpūtas namiņa īre bez maksas, reģistrējot peintbola vai lāzerpeintbola spēli GUNSnLASERS Andrejsalas izklaides parkā. Šādi korporatīvie pasākumi vēl ilgi paliks atmiņā, tāpēc sarīkojiet saviem darbiniekiem patīkamu izklaidi!

Leave a Comment