Kuras zodiaka zīmes ir visveiksmīgākās?

vezuchie-znaki0

Pārbaudiet savu veiksmes līmeni!  Lai arī cik paradoksāli nebūtu, bet veiksme lielā mērā ir arī  atkarīga no zodiaka piederības.

Par kādu saka: “Piedzimis ar zelta karoti mutē”, ar to domājot, ka cilvēkam veicas vienmēr un visur, bet kādu regulāri sauc par “33 nelaimēm”, uzskatot, ka visa veiksme pārpratuma dēļ tikusi kādam citam.

 

Veiksmes horoskops (no veiksmīgākās zīmes uz leju):

Auns (21 marts-20 aprīlis)

1

Auniem veicas praktiski it visā. Un tas notiek tādēļ, ka Fortūna izvēlējusies tos par saviem mīluļiem un regulāri dod viņiem to, ko mēs godbijīgi saucam par laimīgu gadījumu. Ja šīs zīmes pārstāvju priekšā uzrodas kāds grūts uzdevums, blakus viņiem, kā pēc burvju nūjiņas mājiena, uzrodas pazīstami vai nepazīstami cilvēki , kuri tūdaļ atrisina visas radušās problēmas vai vismaz parāda pareizo kustības virzienu.

Bez tam auniem veicas azartspēlēs, pie tam tas notiek ne jau tādēļ, ka viņi ir atkarīgi spēlmaņi, bet gan tādēļ, ka viņiem ir svarīgs un interesants pats process, nevis naudas ekvivalentais rezultāts. Pie tam viņus pavada veiksme “kaujās”- sporta, intelektuālajās, finanšu. Viņu taktika un stratēģija reti cieš neveiksmi, bet ja tas reiz notiek, “krustmāte feja” Fortūna  arī šeit palīdz saviem favorītiem.

 

Skorpions (23oktobris- 21 novembris)

2

Skorpionus liktenis tik dāsni apveltījis ar visādiem talantiem, ka viņiem veiksme principā nav vajadzīga, bet arī tā viņiem ir. Pateicoties laimīgiem gadījumiem, šīs zīmes pārstāvji pastāvīgi atrodas vajadzīgajā vietā un vajadzīgajā laikā, tādēļ viņiem nav trūkuma viņu paslēptā potenciāla realizācijā. Tas attiecas arī uz karjeru, mīlas sfēru, visu iespējamo noslēpumu un slepenas informācijas vākšanā.

Lasi arī: 5 patiesākās un godīgākās Zodiaka zīmes

Bez tam viņiem veicas dažādas bīstamības jomā, kuru viņi dievina. Pie tam skorpioni pamanās ne tikai iegūt tiem nepieciešamo adrenalīna dozu, bet arī laikus aizmukt, izbēgot no iespējamajām savu galvu reibinošo avantūru sekām. Fortūna saudzē tos, kuri nebaidās riskēt, tādēļ šīs zīmes pārstāvji-īsti veiksminieki tur, kur notikumi ir patiešām nervus kutinoši.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējo veiksme rangu

Leave a Comment