Lielais mīlestības horoskops februārim – atklāj savas jūtas!

 

cookies

 

AUNS

Pirmajā februāra pusē zvaigznes Jums būs īpaši labvēlīgas, tāpēc nekautrējaties no savām romantiskajām ambīcijām. Jūs pilnīgi noteikti spēsiet iegūt tā cilvēka uzmanību, kurš Jums ir svarīgs. Saziņa ar cilvēkiem atnesīs Jums ļoti daudz pozitīvu emociju. Ja vēlaties uzsākt vētrainu romānu – rīkojieties! Zvaigznes pilnīgi noteikti atbalstīs šo Jūsu nodomu. Tiem Auniem, kuriem jau ir izveidojušās attiecības, pēc iespējas vairāk šajā mēnesī vajadzētu uzticēties savai intuīcijai – tā noteikti spēs pateikt priekšā, kā rīkoties kādā konkrētā situācijā, pasargājot Jūs no neapdomīgu soļu speršanas.

 

VĒRSIS

Zvaigznes norāda uz to, ka Jūsu romantiskais potenciāls būs sakoncentrēts tieši uz pirmajām divām februāra trešdaļām. Šī mēneša beigas nebūs īpaši labvēlīgas kaut kādu mīlas jautājumu risināšanai, tāpēc, ja Jūs kādu taisāties bildināt vai Jums ir ļoti svarīgi pateikt, ko jūt Jūsu sirds, dariet to pēc iespējas ātrāk – tad arī rezultāts pilnīgi noteikti Jūs iepriecinās! Februāra pēdējā nedēļā Venēra ieņems ne to izdevīgāko pozīciju priekš Vēršiem, tāpēc, sazinoties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, Jums jābūt īpaši delikātiem. Atcerieties, ka Jūsu rūpes ir harmonisku attiecību ķīla.

 

DVĪŅI

Zvaigznes paredz, ka Jums viss februāris būs labvēlīgs tam, lai spertu drosmīgus soļus pretī saviem romantiskajiem sapņiem. Tas nav periods, kurā Jūs atbalsta tikai zvaigznes. Tas ir laiks, kurā Jūs esat spējīgi iekarot to cilvēku uzmanību, kuri līdz šim Jums likās neaizsniedzami. Jūsu valdzinājums, šarms un daudzas citas īpašības piesaistīs pat visprasīgāko pretējā dzimuma pārstāvi, turklāt tā, ka viņš pats Jūs sāks “aplidot”. Šis fenomens ir saistīts ar Merkūra stāvokļa maiņu, kas Jums pilnīgi noteikti atklās jaunus nestandarta ceļus un palīdzēs atrisināt tos mīlas frontes jautājumus, kas līdz šim Jums sagādāja grūtības.

 

VĒZIS

Līdz pat 18. februārim Jūs varat iegūt mīlestības planētas Venēras atbalstu, kas tiks izteikts tādā veidā, ka Jūs ļoti viegli un prieku pārvaldīsiet savu romantisko attiecību sfēru, ietekmējot arī apkārtējo cilvēku noskaņojumu. Jūs kļūsiet par romantiskajiem līderiem – spējīgi vadīt aiz sevis, noteikt toni un pamudināt citus uz aktīvu rīcību. Protams, ka tas viss veicinās arī lielāku pretējā dzimuma interesi par Jūsu personību, kas pilnīgi noteikti Jums nāks tikai par labu.

 

LAUVA

Zvaigznes brīdina, ka Lauvām februāris šajā jomā ir tāds visnotaļ mierīgs mēnesis, kas nozīmē to, ka Jums nevajadzētu censties izrādīt iniciatīvu saziņā. It īpaši to nevajadzētu darīt laika posmā no 24. – 27. februārim. Ja Jums jau ir attiecības, tad pievērsiet lielāku uzmanību savai otrajai pusītei – iespējams, ka kaut kāda izdomāta iemesla dēļ šis cilvēks uz Jums ir greizsirdīgs. Izklīdiniet viņa šaubas, pārlieciniet partneri par savas mīlestības patiesumu. To visu Jūs varat izteikt pat ar visbanālākajiem vārdiem, jo viņš pilnīgi noteikti alkst tos dzirdēt.

 

Lasi vēl: Lielais Vese***as horoskops 2017. gadam. Galvenais – biežāk smaidīt!

 

JAUNAVA

Tām Jaunavām, kuras vēl nav attiecībās, ir visas iespējas tās uzsākt, jo Ugunīgais Gailis no Jūsu mīlestības horizonta aizgaiņās prom pat vismazākos mākonīšus. Protams, nevajadzētu sēdēt rokas klēpī salikušām, kad laime beidzot klauvēs pie Jūsu durvīm. Esiet ļoti uzmanīgas, vērojiet apkārtējos – iespējams, ka Jūsu lielā mīlestība ir pavisam tuvu! Nav izslēgts, ka februārī Jūs ne reizi vien dosieties uz kādu randiņu. Pacentieties izdarīt tā, lai šie randiņi neiekrīt 11. un 26. februārī, jo šajos datumos ir aptumsumi – mēness un saules gredzena.

 

SVARI

Jums februāris ir sadalīts divās daļās. Pirmā no tām beidzas naktī no 10. uz 11. februāri. To varētu saukt par aktīvas darbības laiku, jo Jūs šajā periodā pilnīgi noteikti varat aktīvi “aplidot”, aicināt uz randiņiem un atzīties savās jūtās, kas pilnīgi noteikti mainīs Jūsu dzīvi uz to labāko pusi, taču līdz ar pirmo aptumsumu 11. februārī Jums vajadzētu nedaudz pamainīt savu taktiku – esiet daudz piesardzīgāki. Daudz labāk būs, ja šajā periodā nekļūsiet par iniciatoriem, bet gan vienkārši cilvēkiem, kuri reaģē uz apkārtējo uzmanības apliecinājumiem. Tādā veidā Jūs līdzsvarosiet savu enerģijas balansu šajā mēnesī.

 

SKORPIONS

Skorpioniem februāris paies visnotaļ gludi, bez jebkādiem spilgtiem “uzlidojumiem”, taču arī nekādi kritumi vismaz nav gaidāmi. Jūsu romantiskā dzīves puse solās būt visnotaļ stabila un uzticama, tomēr ir iespējami arī nelieli konflikti, kas būs jāatrisina tieši Jums. Iemesli tam būs izdomāti, bet patiesais iemesls, protams, būs aptumsuma ietekme. Lai kaut kas mainītos, Jums ir jāpāriet uz daudz intīmāku saziņas stadiju. Kā jau mēs visi zinām, visi pāri periodiski iet cauri dažādiem strīdiem, bet pēc tam satuvinās. Jums ļoti spēcīga emocionālā satuvināšanās var notikt 28. februārī.

 

STRĒLNIEKS

Februāris būs laiks, kad Jūsu iemīļotie ļoti daudzās lietās kļūs par Jūsu partneriem. Apzināti gan to nevajadzētu prasīt, taču, ja šis cilvēks pats izrāda iniciatīvu – atbalstiet viņu. Jūs ne tikai satuvināsieties, bet arī spēsiet kopīgi nonākt pie kaut kādiem svarīgiem lēmumiem. Neaizmirstiet par pateicību – sagatavojiet kādu patīkamu un atmiņā paliekošu dāvanu vai pārsteigumu. No 20. februāra ļoti labvēlīgi Jūs varētu ietekmēt romantiskie ceļojumi, taču tiem nevajadzētu būt pārāk gariem.

 

MEŽĀZIS

Jums šajā mēnesī ir jāatrisina ļoti daudz jautājumu un jāizrāda iniciatīva. Kopējā nodarbinātība sākotnēji aizņems daudz vairāk laika nekā parasti, tāpēc romantiskā Jūsu dzīves puse uz kādu brīdi būs otrajā vietā. Tajā pat laikā zvaigznes Jums iesaka neaizmirst par savu otro pusīti. Dalieties ar viņu savās sadzīves lietās – tas ir ne tikai veids, kā pabūt blakus viens otram, bet arī lieliska iespēja iegūt Ugunīgā Gaiļa atbalstu, kas, kā zināms, palīdz tieši tiem, kuri nodarbojas ar mājsaimniecības darbiem. No 12. februāra Jūsu dzīvē atkal parādīsies romantika, kas Jūs neatstās visu februāri.

 

ŪDENSVĪRS

Zvaigznes Jūs brīdina par to, ka sākot ar 7. februāri Jūs nonāksiet ļoti spēcīgā Merkūra ietekmē. Tas Jūs ietekmēs visnotaļ pozitīvi, mudinot orientēties uz romantisko dzīves sfēru un saziņu. Piemēram, ja Jums ir grūtības ar partnera izvēli, mēģiniet izvēlēties to, ar kuru Jums ir interesanti sazināties. Nezināt, kā pavadīt laiku – nemeklējiet piedzīvojumus, bet vienkārši jauki patērzējiet. Jūs būsiet pārsteigti par to, cik cieši vārdi ir saistīti ar jūtām un cik dziļi ir iespējams pieskarties cilvēka iekšējai pasaulei, ieklausoties cilvēka balss tembrā un intonācijā.

 

ZIVIS

Brīvās Zivtiņas šo mēnesi centīsies pavadīt mājās. Jums nebūs vēlme iegūt jaunas paziņas, ar kuriem doties romantiskos piedzīvojumos. Tas nozīmē to, ka atrast savu otro pusīti Jūs varat tikai komforta zonā. Iespējams, ka izdomāsiet iepazīties ar interneta starpniecību. Nav izslēgts, ka tas var novest pie ilgām un laimīgām attiecībām. Tās Zivis, kuras jau sen kā ir nodibinājušas attiecības, gluži pretēji – gribēs piedzīvojumus. Ja ļoti gribas, tad, protams, drīkst. Zvaigznes norāda uz to, ka Jūs šajā mēnesī gaida ne viens vien patīkams pārsteigums, taču neaizmirstiet to, ka februārī ir gaidāmi veseli divi aptumsumi, kas nozīmē to, ka Jums jābūt arī ļoti piesardzīgām.

 

 

Leave a Comment