Lūk, kā sievietes As**sgrupa spējīga ietekmēt viņas seksuālo dzīvi!

 

I As**sgrupa

2

Sievietes, kurām ir I As**sgrupa, ir kaislīgas un ietiepīgas būtnes. Gultā viņas ir reāli plēsēji, kas nezina nogurumu, un viņām ir ļoti liela seksuālā apetīte!

Viņām ļoti patīk flirtēt ar apkārtējiem, taču savaldzināt šādas sievietes ir ļoti grūti. Viņas neļaj svešiem cilvēkiem ar sevi izrīkoties kā viņi vēlas, jo viņas sevi saudzē īstajam un vienīgajam. Pat pēc 10 gadiem, kas pavadīti kopdzīvē ar mīļoto cilvēku, šīs sievietes tik un tā ir ļoti iekārojamas un nedaudz mistiskas, bet seksa laikā viņas savam partnerim liek pilnībā izlikt sevi visu!

II As**sgrupa

4

Izrādās, ka II As**sgrupas dāmas ir pilnīgs pretstats I As**sgrupai. Šādas sievietes seksu bieži mēdz izmantot savtīgiem nolūkiem, piemēram, lai virzītos augšup pa karjeras kāpnēm. Viņas ir diezgan egoistiskas un mīļumu pret savu partneri izrāda tikai tādēļ, lai viņu vispār noturētu sev blakus.

Šīs sievietes ir ļoti gudras un visu vienmēr izvērtē, bet pirmajā vietā viņām atrodas darbs (ko, starp citu, viņas paveic ļoti labi). Seksuāli apmierināt šādas sievietes nebūt nav viegli, bet tas nav saistībā ar to, ka viņām ir specifiskas vēlmes gultā, bet tādēļ, ka viņas ir vienaldzīgas pret seksu. Viņas nav tās, kas vēlas gultā izmēģināt visu ko jaunu, taču viņas tiešām ir uzticīgas saviem partneriem līdz pēdējam.

III As**sgrupa

5

Lai gan šīs As**sgurpas sievietes mīl nodarboties ar seksu, viņas nepiešķir tam izteiktu nozīmi un lomu savā dzīvē. Šādām sievietēm sekss drīzāk ir kā spēle, kurā viņas var būt gan kautrīgas meitenītes, gan īstas plēsējas.

Viņas ļoti lieliski pārzina visus intīmās dzīves sīkumus, tādēļ vajadzības gadījumā viņas var apmierināt pilnīgi jebkuru vīrieti. Turklāt, monogāmija nav viņu galvenais mērķis, tādēļ viņas ir atvērtas daudz jaunām attiecībām. Nav tā, ka viņas ir tendētas izmēģināt pēc iespējas vairāk, jo viņas mudina visparastākā vēlme izzināt.

IV As**sgrupa

6

Sievietes, kuru dzīslās tek visretākā As**sgrupa, ir pakļautas vissmalkākajām seksa spēlītēm. Viņas ir spējīgas atraisīt pat viskautrīgāko vīrieti, sniedzot viņam veselu lērumu baudas. Turklāt, IV As**sgrupas sievietes pašas spējīgas sasniegt sev orgasmu.

Gultā šīs sievietes ir ļoti radošas un viņas ir atklātas jebkādiem eksperimentiem. Taču pret ģimenes dzīvi viņas izturas ar pilnu nopietnību. Viņas noteikti ir tās, kas dzīvi var pavadīt monogāmijā.

Lasi arī: Kāda tu esi seksā, balstoties uz dzimšanas mēnesi

Lūk, tādi ir amerikāņu zinātnieku atklājumi! Dalieties arī ar citiem lasītājiem un, dāmas, vai Jūsu As**sgrupas apraksts atbilst Jūsu patiesajai dabai?

Avots: ofigenno.com

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jauns gads, jauns piedāvājums: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – katra no janvāra līdz martam iegādātajām loterijas biļetēm piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir 3 Apple portatīvie datori un pat BMW X6! (saskaņā ar Latvijas jaunpieņemtajiem likumiem, reģistrējot auto Latvijā pat nebūs jāmaksā reģistrācijas maksa)
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.
    Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi!

  • […] Lasi arī: Lūk, kā sievietes asinsgrupa spējīga ietekmēt viņas seksuālo dzīvi! […]

Leave a Comment