Lūk, kas notiks, ja nedēļu dzersi kokosriekstu ūdeni!

1

Nostiprināsies tava imūnsistēma

Kokosriekstu ūdens lietošana ikdienā uzlabos tavu spēju stiprināt imūnsistēmu. Tāpat šis ūdens spēj iznīcināt baktērijas, kas izraisa smaganu Sli**bas un urīnceļu infekcijas. Šis ūdens apkaro vīrusus, kas noved pie saslimšanas ar iesnām, izsitumiem un citām infekciozām slimībām.

Tev parādīsies vairāk enerģijas

Kokosriekstu ūdens uzlabo vairogdziedzera hormonus, kas tev piedod enerģiju. Ja nedēļu lietosi šo ūdeni, savā sprintā pamanīsi soli, kas tur iepriekš nemaz nebija.

Lasi vēl: 5 labākie līdzekļi, lai ātri atbrīvotos no tumšajiem lokiem zem acīm

Tas liks justies labi iekšķīgi

1

Kokosriekstu ūdens samazina toksīnu daudzumu organismā un atbrīvo to no nierakmeņiem. Kā jau dabīgs diurētiķis, tas lieliski palīdzēs tiem cilvēkiem, kuriem ir nierakmeņi. Tāpat tas izskalos ūrīnceļus, kā arī urīnpūšļa kanālus, tādēļ pēc nedēļas tu vienkārši jutīsies daudz veselāks.

Tev samazināsies svars

Tu pamanīsi, ka būsi pazaudējis dažus kilogramus. Tam nav tiešas ietekmes – tas ir saistīts ar to, ka šajā ūdenī ir ļoti maz kaloriju, bet, ja uzņemsi to lielos daudzumos, tad tas samazinās tavu apetīti. Tāpat ar enerģijas daudzumu, ko uzņemsi, dzerot šādu ūdeni, tev būs lielāka motivācija treniņiem, kas arī būs atbildīgi par svara zušanu.

Avots: lifehack.org

Leave a Comment