Lūk, kāda ir atšķirība starp vīrieti un sievieti… Un kāds ir Jūsu viedoklis?

preview

Izcils salīdzinājums, kurā visai interesantā veidā ir parādīta atšķirība starp vīrieti un sievieti – tas ir to vērts, lai redzētu… Vai Jūs tam piekrītat? 

Pāršķirsti uz nākamo lapu, lai iepazītos ar rakst saturu! 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Meitene zeltene</cite>

    Tāpēc tad, kad uzdod jautājumu, vajag arī atbildēt. No klusēšanas rodas lieki pārdzīvojumi un nevajadzīgi strīdi. #Pieredze

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    Kā teicis viens psihologs cilvēki dalās iracionālos vai racionālos cilvēkos; ekstraverots vai intravertos. Bet pareizi pieminēja, ka cilvēki pirmāmkārtām dalās vīriešos un sievietēs, jo viņi ir pretpoli- domāšanā, uztverē, reāgēšanā uz notiekošo utt. Šī iemesla dēļ rodas daudz nelaimju un pārpratumu, jo domā par pretējo pusi kā par sevi, bet šis algoritms bieži nedarbojas. It kā liekas pats par sevi saprotams, bet tā ir ļoti būtiska lieta, jo pie mūsu feminizētās sabiedrības, kur sieivetes plāno un kontrolē daudzas sfēra rodas ļoti daudz kļūdu, jo sievietes balstās galvenokārt uz intuīciju un emocijām, pie tam nespēj plānot ilgtermiņā,jo to nespēj- mainās arī prioritātes un mēŗķi gandrīz regulāri, līdz ar cilka maiņām mainās arī garastāvoklis un prioritātes utt.

  • <cite class="fn">Jānis</cite>

    Sievietes vispār ir nesaprotamas, sīkumainas un neloģiskas!

  • <cite class="fn">Pifs</cite>

    Nu, ar sievieti pārsvarā var dalīties problēmās, kurām pats zini jau risinājumu, jo citādi ir liels risks, ka tas viss aprausies ar frāzi – saņemies, neesi bāba! – un kādu visai abstraktu ieteikumu pēc tam, jo vai tad ko sakarīgu, konkrētu vairums no viņām varētu ieteikt?

Leave a Comment