Mazs triks, kā viegli un bez piepūles nēsāt augstpapēžu kurpes visas dienas garumā.

Mūsdienās ļoti daudzām sievietēm nepatīk nēsāt ikdienas apavus un viņas vēlas būt skaistas un izcelties augstpapēžu kurpēs. Tādēļ mēs gribas dalīties ar šo stāstu , kā tad to darīt bez lielas piepūles un sāpēm kājās.

Bieži vien meitenes, sievietes mūsdienās atrodot savas otrās pusītes ļoti maina savu garderobi, parastos ikdienas apavus nomaina kas šikāks un uz papēžiem. Ne velti ir teiciens, ka skaistums prasa upurus. Tomēr daudzas nespēj pierast pie lielajiem un augstajiem papēžiem. Bieži vien sievietēm rodas jautājums, kā tikt galā ar tulznām un visu pārējo. Plāksteri jāmaina ik pēc pāris stundām, zeķubiksēm papildus pārim jābūt somiņā. Taču arī šis nebūs tas variants, kas visu izglābs. Tomēr ir atklāts viens veids kā ātri, lēti un vienkārši atbrīvoties no šīs nepatīkamās diskomforta sajūtas nēsājot šāda veida apavus visas dienas garumā. To ir izgudrojusi Maria Helvina- 1970. gada, bijušā Britu fotogrāfa Deivida Beilija sieva un arī mūza. Viņa pavadija neskaitāmas naktis un vakarus esot uz sarkanā paklāja, protams augstpapēžu kurpēs.

Viņa par savu noslēpumu ir pastāstijusi pāris gadus atpakaļ un no tā laika ļoti daudzos interneta saitos tiek publicēts, kas tad īsti ir šis noslēpums.

Nepieciešams sasiet ar plāksteri,binti vai mīkstu plānu drānu 3šo un 4to kājas pirkstiņu kopā. Tas izklausās smieklīgi taču pamēģiniet, tas tiešām darbojas. Izdarot šo venkāršo lietu ir tā, ka tas grūtums un smagums , kas ir papēžos pazūd. Nesājot 12cm papēžus 4 dienas Beilija bija pārsteigta, ka sāpes kājās vairs nav tādas kā bija.

Nežēlojiet liekās 30 sekundes sava laika, lai ļautu kājām justies viegli un ērti iecienītajos apavos.

Izmēģiniet dāmas un dalieties ar šo rakstu.

Jauku dienu!

avots

Leave a Comment