Paleo diēta: meitene nolēma ievērot to 2 mēnešu garumā – lūk, rezultāts

Paleo diēta

Paleo diēta bija tas, ko Amerikāņu žurnāliste Kristija Deša nolēma izmēģināt un pārliecināties par tās efektivitāti.

Viņa vēlējās šo diētu pamēģināt, jo pēdējā laikā jutās nogurusi, piepampusi, viņai trūka enerģijas un viņa sev šķita pretīga.

Lasi arī: Keto un paleo diēta- uzzini kā tās atšķiras un kuru ir vieglāk ievērot!

“Vese***as un fitnesa eksperti vienkārši teiktu, “Ej uz sporta zāli!” Tomēr, par spīti tam, ka kardio treniņi nodrošina pārsteidzošus rezultātus, es labāk mainu savus ieradumus, nevis dodos uz sporta zāli. Ja nu es pamēģinātu ēst “tīru” pārtiku un atbrīvotos no visa sliktā? Es dievinu ēdienu, diemžēl šajā gadījumā, tas nozīmē, ka es dievinu visus ēdienus. Žurnālistikas un mūsu priekšdzimto alucilvēku vārdā, es nolēmu pamēģināt paleolīta diētu,” viņa pastāsta.

Kristija apņēmās diētu ievērot divu mēnešu garumā. Paleolīta diētas pamatā ir svaigu, neapstrādātu produktu ēšana, līdzīgi tam, ko ēda cilvēki akmens laikmetā.

 

Paleo diēta – ko ēst

Tas nenozīmē, ka tev jāēd neapstrādāta gaļa un sakņaugi. Tas nozīmē, ka jāizvairās no graudaugu, cukura, piena un jebkura veida pārstrādes produktu lietošanas uzturā. Uztura speciālisti uzskata, ka paleo diēta var palīdzēt cilvēkiem samazināt As**sspiedienu un tauku daudzumu organismā.

Kristija izvairījās no piena, pārstrādes un graudaugu produktu lietošanas uzturā, tā vieta viņa ēda svaigus augļus, dārzeņus, jūras veltes, zivis un riekstus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment