Mēnesis, kurā esi dzimis – kādus noslēpumus par Tevi tas spēj atklāt

Four-seasons

Mēs visi ikdienā esam pieraduši lasīt horoskopus – gan dienas, gan mēneša, gan vienkārši horoskopa zīmju raksturojumus, kas arī lielā mērā ir attiecināms uz to, kādā mēnesī mēs esam dzimuši, bet ne pilnībā, tāpēc noskaidrosim, ko par mums var pastāstīt mēnesis, kurā esam dzimuši!

 

JANVĀRIS

Akmens: granāts

Suns: Sibīrijas haskijs

Ziedi: neļķes

Smarža: siltu un mīkstu dvieļu

Ja Jūs esat dzimis janvārī, tad tas nozīmē, ka Jūs vienmēr esat gatavi atbalstīt tos, kam konkrētajā brīdī tas ir nepieciešams. Tā kā Jūs esat dzimis pirmajā gada mēnesī, Jūs jau pēc dabas esat līderis. Tajā pašā laikā, kad Jums apkārt valda haoss un neprāts, Jūs spējat būt kā mierīga tuksneša oāze. Jūs esat pieraduši visu kārtīgi pārdomāt, esat kritisks un vienmēr ļoti apdomīgs.

Janvārī dzimušie īpaši ciena labsirdību un godīgumu, priekšroku Jūs dodat mieram, komfortam, mierīgam troksnim, mirdzumam un mūžīgiem svētkiem. Jūs dievināt mīlēt un jūtaties lieliski, kad uzzināt kaut ko jaunu. Nesen Jūsu dzīvē bija grūts periods, bet tagad šo periodu ir nomainījis mierīgāks laiks. Arī finansu problēmas Jūs drīz atstās, tāpēc pacentieties no tām gūt vērtīgas mācības un iet tālāk. Atslābinieties, jo Jūsu dzīvē ir sākusies jauna nodaļa, kas atnesīs ne mazums patīkamu pārsteigumu!

FEBRUĀRIS 

Akmens: ametists

Suns: kokerspaniels

Ziedi: īrisi

Smarža: karstās šokolādes ar kanēli

Ja Jūs esat dzimis februārī, tad Jūs esat jautrs, mīlošs un diezgan pragmatisks cilvēks. Jūs mīlat smieties un pa visurieni izplatīt savu prieku. Cilvēkos Jūs saredzat tikai labo. Jums ļoti svarīga ir uzticība un pienākumu izpilde, tāpēc Jūs darāt visu iespējamo, lai nesarūgtinātu savus tuviniekus. Ja jūs dodat kādu solījumu, tad arī noteikti to turat. Februārī dzimušie, neatkarīgi no tā, kāds ir uzdevums, centīsies to izpildīt uz visiem 100%, līdz ar to citi cilvēki var uz Jums paļauties.

TESTS: Ko par sievietes raksturu vēsta frizūra?

Jūs esat labsirdīgi, cienījami un dāsni cilvēki, Jūs dievināt iepazīties ar jauniem cilvēkiem un tajā pašā laikā novērtējat to laiku, kuru pavadāt vienatnē ar sevi, februārī dzimušie novērtē arī tīrību un kārtību. Jūsu ceļš Jums sola jaunu pieredzi, kura dos Jums spēku nākamajiem pārbaudījumiem. Jūs vienmēr sevī atklājat jaunas puses, iespējas un talantus, jo nekad nav par vēlu mācīties un mainīties, tāpēc nepretojieties pārmaiņu vējiem!

Šķir lapu tālāk, lai noskaidrotu, ko par Tavu raksturu spēj atklāt pārējie dzimšanas mēneši

Leave a Comment