Mēness fāžu skaistuma horoskops 5 dienām (25.03-29.03)

25. marts, trešdiena – 6. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu zvaigznāja. Šodien ieteicams pēc iespējas vairāk laika pavadīt ārā – svaigā gaisā. Veiksmīgas būs jebkuras ūdens procedūras. Šodien ir labvēlīgs periods cīņai ar nepilnībām – pievērsiet īpašu uzmanību kakla un zoda apvidum.  Nostiprināt muskuļu tonusu palīdzēs masāža, kuru var paveikt ar rokām vai ar mitra dvieļa palīdzību. Pēc šādas procedūras vajag uzsmērēt liftinga-krēmu. Savest visu organismu kārtībā šodien palīdzēs pastaiga parkā vai arī braukšana ar velosipēdu, vai arī ar skrituļslidām. 

26. marts, ceturdiena – 7. Mēness diena. Augošs Mēness Dvīņu zvaigznājā. Šīs dienas sasprindzinājums atspoguļosies uz jebkurām skaistumkopšanas procedūrām, tādēļ, ja ir iespējams, atsakieties no frizētavas vai skaistumkopšanas salona apmeklējumiem. Ieejiet atslābinošā vannā, noorganizējiet relaksācijas un meditācijas seansu, uztaisīt pašmasāžu. Kritiski novērtējiet pārtikas produktus, ko šodien vēlēsieties nopirkt, sevišķi rūpīgi pārbaudiet derīguma termiņu – šajā dienā ir liels risks saindēties. 

27. marts, piektdiena – 8. Mēness diena. Augošs Mēness Vēža zvaigznājā. Saules aptumsums. Šodien nevajadzētu uzsākt jaunus darbus, pabeidziet jau uzsāktos projektus, bet pats labākais – atlieciet šos darbus uz vairāk labvēlīgāku periodu, un šodien dienu pavadiet mierīgā situācijā. Var noorganizēt plānus uz nākamo mēness periodu, izkārtojiet pamata skaistumkopšanas procedūras uz vairāk labvēlīgākām dienām. Pēc saulrieta var uztaisīt manikīru. 

28. marts, sestdiena – 8. un 9. Mēness dienas. Augošs Mēness Vēža zvaigznājā. Šodien atsakieties no jebkurām sarežģītām kosmētiskām operācijām un sarežģītām kosmetoloģiskām procedūrām. Ieteicams paveikt ierasto ikdienas roku kopšanas procedūras mājas apstākļos, nevajag eksperimentēt ar skaistumkopšanas jaunumiem. Atlieciet tetovēšanās salona un stomatologa apmeklējumu. No šīs dienas var atgriezties pie aktīvām fitnesa nodarbībām, nekādā gadījumā šodien neslinkojiet. 

29. marts, svētdiena – 9. un 10. Mēness dienas. Augošs Mēness Vēža un Lauvas zvaigznājos. Īpaši veselīgas šajā periodā būs barojošās maskas. Diena ir veiksmīga priekš iepirkšanās, taču tikai dienas otrajā pusē. Apavus un apģērbus, kurus nopirksiet šodien, varēsiet nēsāt ilgāk. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment