Mīlas horoskops 2015. gada aprīlim

lyubov-v-aprele15

Kas sagaida mīlestībā dažādu zodiaka zīmju pārstāvjus, pastāstīs mūsu aprīļa mīlas horoskops.

Aprīlis šajā gadā mums atnesīs straujas garastāvokļa svārstības, kas savukārt atspoguļosies uz abpusējām attiecībām ar reālajiem vai potenciālajiem mīlas partneriem. Mazliet relaksācijas un tiekšanās uz stabilām attiecībām raksturīgas mēneša pirmajai dekādei, pēc 10-tā datuma nomainīsies ar kaprizitāti, nepatiku un neapmierinātību. Tas novedīs pie kairinājuma uzplūdiem, attiecīgi pie strīdiem.

Pie tam daudziem gribēsies sajusties brīvāk, iziet ārpus vispārpieņemtajiem noteikumiem  un morāles, tādēļ pieaugs gadījuma sakaru skaits un laulību pārkāpšanas. Svarīgu lomu attiecības spēlēs tieši seksuālais komponents, tādēļ tas, ko nevar iegūt intīmās tuvības laikā ar pastāvīgo partneri, daudzi sāks meklēt to no malas.

Kopumā, aprīlis dāvās mums gan pārsteidzošas, liktenīgas satikšanās, gan iespēju atrast savu īsto otro pusīti. Daudziem par iemeslu romāna sākšanai kļūs radošā mijiedarbība ar potenciālo mīlas partneri vai viņa (viņas) talantu apbrīnošana. Var teikt, ka kreatīvs šajā mēnesī izrādīsies tas pats afrodiziaks, kurš uzbudinās ne mazāk kā izskats vai fluīdi.

Arī jau kopā esošajiem pāriem maskēti glaimi un radošs sākums nesīs ievērojamu labumu. Dāvājiet mīlas partnerim daudzveidību, pārsteidziet viņu , biežāk apbrīnojiet viņa (viņas) rakstura īpašības, izskatu, rīcību un tad jūsu mīļotajam pat prātā neienāks paskatīties pa kreisi  vai novest jūs ar savām kaprīzēm.

Lasi tālāk, lai uzzinātu mīlas horoskopu katrai zīmei.

Leave a Comment