Mīlestības Horo***ps janvārim – romantikas periods ir klāt!

heart-in-snow

AUNS

Mīlestība un komunikācija ir cieši saistīta viena ar otru. Saziņa ar cilvēkiem Jums šajā mēnesī padosies visnotaļ viegli, kas arī būs galvenais iemesls, lai, cik vien iespējams biežāk un pārliecinošāk, iepazītos ar pretējo dzimumu. It īpaši tas palīdzēs vīriešiem, taču arī sievietēm zvaigznes dos ļoti daudz pārliecības par sevi un apveltīs ar īpašu valdzinājumu.

 

VĒRSIS

Jums zvaigznes šajā mēnesī iesaka atstāt visas pamata lietas novārtā un pilnībā nodoties mīlestībai. Tas ir attiecināms ne tikai uz romantiku, bet arī uz seksu, jo Jūsu seksuālā enerģija janvārī būs īpaši izteikta. Randiņos esiet piesardzīgi un izvairieties no ātras notikumu attīstības. Intrigas un īslaicīgu mīlestību Jums tagad pilnīgi noteikti nevajag.

 

DVĪŅI

Jums 2017. gada sākums var izrādīties tik ļoti neparedzams un dinamisks, ka mīlestībai Jums vienkārši neatliks laika. Ja Jūs jau esat attiecībās, tad pacentieties visu darīt kopā, tas vismaz palīdzēs Jums garīgi neattālināties vienam no otra.

 

VĒZIS

Jums veiksmi mīlestībā dāvās laipnība. Pamēģiniet savākt visu pozitīvo, kas ir Jūsu sirdī, un virzīt to pareizajā virzienā. Pat ja kāds centīsies Jūs provocēt uz negatīvismu, palieciet laipni un labsirdīgi. Ja Jums izdosies noturēties virs ūdens, tad veiksme savstarpējās attiecībās ar cilvēkiem dāvās Jums mīlestību. Esiet vienkāršāki, tā Jūs pievilksiet pie sevis apkārtējos.

 

LAUVA

Lauvām panākumi mīlestībā būs nodrošināti tikai tādā gadījumā, ja Jūs noteiksiet pareizos mērķus. Izlemiet pie sevis, kādi ir Jūsu patiesie mērķi, lai veltītu visus savus spēkus mīlestības meklējumiem un attiecību stiprināšanai. Janvāris Jums pilnīgi noteikti atnesīs veiksmi mīlestībā, taču arī no Jūsu puses tiks prasīta piepūle, tāpēc negaidiet, bet gan rīkojieties!

 

Lasi vēl: Lielais 2017. gada Horo***ps sievietēm

 

JAUNAVA

Lai neaizbaidītu veiksmi šajā jomā, Jums janvārī vajadzētu izvairīties no savām tipiskākajām vājībām. Astrologi iesaka izskaust no savas dzīves alkatību, skaudību un naidu. Šīs sajūtas var izpostīt visu gaišo un patīkamo, bet pazaudēt veiksmi jau pirmajā gada mēnesī noteikti nav vēlams. Centieties būt jaukākas un skatīties uz pasauli caur sapratnes un laipnības prizmu.

 

SVARI

Jums šajā mēnesī vajadzētu pievērsties savam ārējam izskatam. Pacentieties izdarīt visu iespējamo, lai pārsteigtu ne tikai visus apkārtējos, bet arī paši sevi. Šis ir globāls atjaunošanās laiks, kas var atnest ļoti daudz veiksmes gan mīlestībā, gan arī biznesā. Atrodot pareizo pieeju, Jums būs daudz vieglāk atstāt iespaidu.

 

SKORPIONS

Lai mīlestība ienāktu Jūsu dzīvē un tur arī paliktu, Jums šajā mēnesī ir ieteicams meklēt veidus, kā atpazīt patiesību. Pat piedzīvojot vilšanos, Jums noteikti dzīvi vajadzētu uztvert kā dāvanu. Visums nelaidīs garām iespēju iemācīt Jums visu, kas ir vajadzīgs, lai veiksmīgi atrastu savu otro pusīti vai stiprinātu jau esošās attiecības.

 

STRĒLNIEKS

Pirmā janvāra puse būs veiksmīga tiem Strēlniekiem, kas atrodas mīlestības meklējumos. Randiņi aizritēs ļoti viegli, un lielākā daļa no Jums būs īpaši atvērti un gatavi kontaktam. Tuvāk trešajai janvāra nedēļai enerģētiskais fons kļūs nedaudz vājāks un pieņems atšķirīgu raksturu, daudz mierīgāku un paredzamāku, kas palīdzēs tiem, kuri vēlas stiprināt jau esošās attiecības.

 

MEŽĀZIS

Jums šajā mēnesī piesaistīt veiksmi mīlestības jomā palīdzēs svešu interešu ievērošana. Netiesājiet cilvēkus par to, ka viņi no Jums atšķiras. Tā Jūs saglabāsiet savu veiksmi un to vēl vairāk palielināsiet. Vienmēr ir ļoti patīkami dzirdēt, ka kāds Jūs saprot. Esiet diplomātiskāki pret visiem, kas Jums patīk u kas lolo attiecības ar Jums. Mīlestība janvārī prasīs to, lai piestrādājat paši pie sevis.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri šajā periodā būs visveiksmīgākā Zodiaka zīme tieši mīlestības jomā. 2017. gada janvāri astrologi Jums iesaka izmantot maksimāli. Tas, kā Jūs pavadīsiet šo laiku, lielā mērā ietekmēs Jūsu tālāko nākotni. Nelaidiet garām iespēju padarīt savu dzīvi daudz piesātinātāku un patīkamāku – ticiet sev!

 

ZIVIS

Jums šajā mēnesī vajadzētu izmantot “plēsēja” taktiku. Mīlestībā būs ļoti svarīgi “izšaut” vienreiz, taču tieši mērķī. Netērējiet savu enerģiju un laiku uz cilvēkiem, kuri Jums nespēj sniegt to laimi, kuru Jūs vēlaties. Pacentieties saprast savus patiesos mērķus mīlestībā un pieturieties pie tiem līdz pat 2017. gada beigām. Jūsu uzdevums šobrīd – saprast, uz ko koncentrēt visu savu uzmanību.

 

Leave a Comment