Modes pasaule sajūk prātā jeb kādas ir jaunākās “mugursomas”?

Amerikāņu modes dizaineris, Riks Ovens, ne reizi vien ir pārsteidzis modes pasauli un tajā tiek dēvēts par “robežu pārkāpēju”.

Daudzi modes pasaules profesionāļi un zinātāji apgalvo, ka viņš ir ģeniāls un kaut kas neatkārtojams, tāpēc Riks ir saņēmis vairākas balvas un žurnāls Vogue arī nav skopojies ar komentāriem.

Par spīti tam, ka modes zinātāji ir sajūsmā, “parastajam cilvēkam” rodas iespaids, ka viņu vienkārši āzē. Janvāra sākumā viņš sūtīja uz mēles vīriešu kārtas modeļus, kuriem bija atkailināta daļa no dzimumorgāniem. Pēc pāris mēnešiem viņš radīja jaunu pavasara/vasaras kolekciju sadarbībā ar Adidas. Jāatzīst, ka tas izskatās vienkārši slikti. 

rick2

Toties šī gada Parīzes modes nedēļā viņš publiku iepazīstināja ar “cilvēku- mugursomu”. Modeles tika piestiprinātas pie citiem modeļiem un tādi viņi devās atrādīties pasaulei. Pats mākslinieks saka, ka tas esot simbols sievietes spēkam un izturībai.

Pats Ovens izteicās: “Es to redzu kā mātišķumu, ka visas sievietes ir māsas. Tās paceļ cita citu, kļūst no meitenes par sievieti un atbalsta cita citu. Šeit tās saites, kļūst par mīlestības lentēm, kad palīdz atbalstīt citai citu.”

rick3 rick4 rick5 rick6

Avots: news.com.au

Leave a Comment