Natālijas Pravdinas Fen Šui prognoze 2019. gada martam – būs iespēja izdarīt izvēli!

Natālija Pravdina palīdzēs jums atrast laimīgas dzīves atslēgu martā. Saskaņā ar Fen Šui austrumu mācībām, pavasara pirmo mēnesi uzskata par ļoti veiksmīgu un labvēlīgu jebkuram darbam.

Marts ir laiks iegādāties talismanus mājām, mīlestības laiks un maksimālas nodarbinātības laiks. Jūs varat droši atpūsties no ikdienas, un jūs varat iet uz priekšu pašreizējās lietās. Šoreiz katram no mums ir iespēja izdarīt izvēli, bet neuztraucieties par tās sekām.

Finanses, mājas darbi un darbs martā

Finanšu jomā marts būs labvēlīgs mēnesis. Agrā pavasarī tiek aktivizētas finanšu enerģijas plūsmas, tāpēc būs vieglāk gan nopelnīt, gan tērēt naudu. Labāk ir tērēt naudu tuvu cilvēku klātbūtnē, kuri var pasargāt jūs no neierobežotām iegādēm īstajā laikā.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – meklējiet jaunus iedvesmas avotus!

Ir lietderīgi atjaunot garderobi, varat tērēt naudu iekārtām, kaut kam ļoti dārgam, bet nepieciešamam. Jūs varat arī ieguldīt savā attīstībā un pierakstīties kursiem, kas jūs interesē. Pavasara sākumam ir nopietni soļi. Jūs varat sākt  pārvietoties, doties atvaļinājumā vai komandējumā.

Darbā un uzņēmējdarbībā ir vērts apsvērt kolēģu un partneru viedokli. Komandas darbs ir labākais veids, kā ātri atrisināt jebkuru problēmu. Neattiecieties pret lietām vieglprātīgi, atliekot to uz vēlāk.

Pavasara sākumā mēģiniet netērēt naudu un neaizdot to nevienam. Piedzīvojumi un riski ir pieņemami, bet tikai tad, ja iespējamā neveiksme neļauj jums nožēlot un uztraukties par savu darbu.

Tas ir laiks, kad visas pienācīgas pūles un upurus no jūsu puses var novērtēt iestādes un kolēģi. Ja vēlaties, varat pilnībā mainīt darbības jomu.

Neienirstiet sadzīves darbos, bet, ja vēlaties, varat organizēt vispārējās tīrīšanas dienas un atbrīvoties no krāmiem. Galvenais ir panākt garastāvokli, jo tas ir atkarīgs no mājokļa uzlabošanas noskaņojuma.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment