Nedēļas horoskops (17.-23. jūlijs) – uzzini, kas tev gaidāms!

Lauva

Šonedēļ radušās jaunās idejas un nodomi būs realizējami un radīs atbalstu apkārtējos. Lai tas notiktu, nāksies arī pastrādāt, tomēr pārstrādāties nevajadzētu. Pirms rīkošanās viss iepriekš labi jāizsver un jāizplāno.

Jaunava

Gudri darīs tie šīs zīmes pārstāvji, kas ieklausīsies apkārtējos, tomēr gala lēmumus pieņems paši – var gadīties, ka kāds no tiem būs īpaši svarīgs un nozīmīgs turpmākajam. Planētu stāvoklis labvēlīgs gan jauniem darbiem, gan iesāktā turpināšanai.

Svari

Arī šai zīmei planētas sekmē vasaras baudīšanu – to izvietojums labvēlīgs visam, kas saistīts ar mūziku, mākslu, atrašanos pie dabas. Tiem, kuri vēl vai jau darbā, ieteicams vismaz nepārpūlēties. Jāizvairās no svinību pāriešanas orģijās.

Skorpions

Noskaņojums enerģisks, un, iespējams, tieši šonedēļ paveicams kas liels un nozīmīgs. Viņš darītu labi, ja izrādītu mazliet žēlastības arī saviem ienaidniekiem – varbūt vēlāk kāds no tiem kļūst par draugu. Un piedzīvojumu meklējumos nevajadzētu aiziet par tālu…

Strēlnieks

Pārlieka turēšanās pie noteikumiem var traucēt sasniegt nodomāto. Ja šo tendenci izdosies pārvarēt, atkarībā no apstākļiem izdosies gan gūt panākumus darbā, gan sasniegt pozitīvas pārmaiņas personīgajā dzīvē.

Lasi vēl: Nosaki pēc sava dzimšanas datuma, kāds dzīvnieks esi!

Mežāzis

Zina, ko grib, un visiem spēkiem cenšas to sasniegt. Viņš arī ievēro pastāvošos noteikumus un paražas, un tas viņam nodrošina gan autoritāti, gan apkārtējo atzinību. Jāsargās no pārliekas cenšanās paveikt to, kā laiks vēl nav pienācis.

Ūdensvīrs

Mierīgs laiks bez sevišķiem notikumiem, ko iespējams izmantot, gan lai darba vietā tiktu galā ar vēl nepabeigto, gan lai mierīgi baudītu atvaļinājumu. No riskantām darbībām un pasākumiem labāk turēties tālāk.

Zivis

Vislabāk nekur nesteigties un vai nu mierīgi atpūsties, vai turpināt jau iesākto. Ar jaunu ideju un nodomu īstenošanu labāk nesteigties – var gadīties, ka tās izrādās vien gaisa pilis. Mīlestībā no partnera nevajadzētu prasīt to, ko viņš nespēj dot.

Avots:

Leave a Comment