Nedēļas horoskops no 13. līdz 19. februārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

lejupielāde (1)

AUNS

Jums šajā nedēļā veiksmīgākā būs tieši pirmdiena, jo šajā dienā Mēness ievērojami mazinās negatīvo ietekmi. Tas nozīmē to, ka visas svarīgās lietas vajadzētu ieplānot tieši 13. februārī. Arī nedēļas beigas var būt visnotaļ auglīgas, taču viss būs atkarīgs no jūsu apņēmības un gatavības doties pretī saviem mērķiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 17., 18.

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā ir jābūt ļoti uzmanīgiem, tāpēc nemeklējiet nepatikšanas. Pat vienkāršākās lietas var pārvērsties par īstu izturības testu, tāpēc jums pilnīgi noteikti vajadzētu pievērst uzmanību arī sīkumiem, lai nepalaistu garām kādas svarīgas detaļas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14.

DVĪŅI

Uz jums Mēness neatstās lielu ietekmi, tāpēc visa nedēļa paies visnotaļ vienmērīgi, taču jums noteikti vajadzētu ņemt vērā Venēras izvietojumu, kas varētu nedaudz patraucēt. Lai izvairītos no iespējamām nepatikšanām, iemācieties ātri reaģēt uz konkrēto situāciju un gūt labumu no jebkuriem neparedzētiem apstākļiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16.

VĒZIS

Vēža zvaigznājs ir visnotaļ cieši saistīts ar Mēness enerģiju, un tā spēks tiešā veidā ir atkarīgs no šī nakts spīdekļa atrašanās vietas. Visu šo nedēļu jūs atradīsieties starp labo un ļauno. Lai nesastrādātu muļķības un nesabojātu attiecības ar apkārtējiem, pieturieties pie “zelta vidusceļa” likuma un izvairieties no provokācijām.

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18.

LAUVA

Saistībā ar Mēness negatīvo ietekmi jums šajā nedēļā vajadzētu būt īpaši uzmanīgiem ar saviem izteikumiem. Nedēļas sākums pilnīgi noteikti nav piemērots attiecību skaidrošanai un pārrunām. Sākot ar 16. februāri, situācija nedaudz stabilizēsies, tāpēc visas svarīgās lietas vajadzētu atstāt uz nedēļas vidu vai nogali.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 18.

Lasi vēl: No kā 2017. gadā vajadzētu uzmanīties katrai Zodiaka zīmei

JAUNAVA

Zvaigznes paredz, ka nedēļas sākums jums var sagādāt zināmas grūtības. Tas būs saistīts ar to, ka Mēness centīsies papildināt savas enerģijas krājumus uz to cilvēku rēķina, kuri dzimuši šajā zīmē. Nedēļas vidus, kad planētu negatīvā ietekme mazināsies, solās būt daudz produktīvāks. Pats galvenais – noskaņot sevi uz visu pozitīvo un veiksmi!

Labvēlīgās dienas: 13., 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16., 17.

SVARI

Uz jums Mēness šajā periodā neatstās lielu ietekmi, tomēr būtu jāņem vērā Saules enerģija, kas nedēļas sākumā vājinās savu ietekmi, līdz ar to šo periodu vajadzētu veltīt aktīvai rīcībai. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt nepiespiestā gaisotnē kopā ar saviem mīļajiem.

Labvēlīgās dienas: 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

SKORPIONS

Pirmās trīs nedēļas dienas jums būs visnotaļ grūtas – Mēness atstās negatīvu ietekmi uz jūsu enerģētiku, taču pēc tam, kad tas ieies jūsu Zodiaka zīmē (no ceturtdienas līdz sestdienai), situācija sāks uzlaboties. No ceturtdienas visu savu enerģiju vajadzētu veltīt darbam. Tas pilnīgi noteikti palīdzēs uzlabot arī finansiālo situāciju.

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

STRĒLNIEKS

Nedēļas sākums jums var atņemt visnotaļ lielu daudzumu spēka, taču ceturtdien, piektdien un sestdien jums parādīsies lieliska iespēja parādīt savas labākās īpašības un talantus. Nepalaidiet šo iespēju garām – droši ķerieties pie lietas!

Labvēlīgās dienas: 16., 19.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Jums šī nedēļa var iesākties ar visnotaļ nepatīkamām ziņām. Labot šo situāciju var tikai pozitīvas domas un ticība tam labākajam. Sākot ar 16. februāri, situācija uzlabosies, taču būtiski ir atcerēties to, ka tāpat vien nekas nemainīsies. Lai kaut ko sasniegtu, nedrīkst nolaist rokas!

Labvēlīgās dienas: 14.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

ŪDENSVĪRS

Šajā periodā Saule mazinās savu negatīvo ietekmi uz jums, kas nozīmē to, ka varat pabeigt visas iesāktās lietas. Pats galvenais šajā nedēļā – nepadoties juceklim un ļoti stingri pieturēties pie izstrādātā plāna. Otrajā nedēļas pusē jūs varat veltīt mazāk laika svarīgiem darbiem. Neaizmirstiet arī par atpūtu!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 19.

ZIVIS

Šī nedēļa pilnīgi noteikti jums nav tas labākais laiks. Saistībā ar Saules un Mēness negatīvo ietekmi jums vispirms noteikti vajadzētu visu kārtīgi apdomāt un tikai tad pieņemt kādus konkrētus lēmumus. Ļoti rūpīgi attiecieties ne tikai pret savu pienākumu izpildi, bet arī pret savu pašsajūtu kopumā. Viss nokārtosies svētdien, turklāt šo brīvdienu jums vajadzētu pavadīt pēc iespējas lietderīgāk.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15.

Leave a Comment