Nedēļas horoskops no 24. – 30. oktobrim- uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Jums šajā nedēļā vajadzētu savest kārtībā visas savas lietas, īpaši veiksmīga šī nedēļa ir tam, lai nobeigtu kaut kādus projektus. Ļoti svarīgi šajā periodā ir izrādīt savu lojalitāti un nebūt pārāk kategoriskiem pret apkārtējiem. Iespējams, ka Jūs saskarsieties ar grūtībām attiecībās, taču tas ir nepieciešams, lai Jūs tās pārvarētu un iemācītos daudz labāk saprasties ar cilvēkiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28., 29.

VĒRSIS

Ļoti ticams, ka Jūs šajā nedēļā vēlēsieties atpūsties, jo ļoti daudzas lietas ar pirmo piegājienu neizdosies, turklāt Jums var parādīties diezgan apātisks noskaņojums, tāpēc lietojiet uzturā daudz vairāk augļu un vitamīnu, kā rezultātā drīz vien Jūs sevī sajutīsiet jaunus spēkus, un šajā periodā Jūs noteikti atbalstīs arī radi un draugi.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā parādīsies iespēja iegūt visu to, ko vēlaties, tāpēc īstenojiet savas ieceres dzīvē. Noteikti nevajadzētu aizmirst arī par tuvajiem cilvēkiem, pretējā gadījumā Jūs zaudēsiet ļoti svarīgu atbalstu. Šī nedēļa ir ļoti labvēlīga tam, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem, jo šie cilvēki var palīdzēt realizēt Jūsu vēlmes, taču ņemiet vērā arī to, ka katram no viņiem ir arī savi plāni attiecībā pret Jums.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27.

 

Lasi vēl: Sievu un vīru horoskops – uzzini, kāda ģimene tevi gaida nākotnē

 

VĒZIS

Jums ir pienācis laiks “spīdēt”, tāpēc Jums šajā nedēļā vajadzētu attīstīt kādas jaunas idejas. Zvaigznes Jums pilnīgi noteikti iesaka nesēdēt rokas klēpī salikušiem, bet gan rīkoties, turklāt šis ir ļoti labvēlīgs periods arī sevis pilnveidošanai. Ja Jūs vēlaties iegūt jaunas paziņas, tai skaitā arī romantiskajā plānā, pacentieties saglabāt labu garastāvokli.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

LAUVA

Jums šajā nedēļā vajadzētu izrādīt savas labākās īpašības, tāpēc noteikti palīdziet citiem un, ja tas iespējams, nodarbojieties ar labdarību, taču neaizmirstiet arī par sevi, it īpaši par savu veselību, jo pārlieku liela aktivitāte var atņemt Jums ļoti daudz enerģijas.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā var būt diezgan daudz raižu darba jomā, kur Jums kopā ar kolēģiem nāksies meklēt veidu, kā normāli savstarpēji mijiedarboties. Izmantojiet sav prasmi ietekmēt cilvēkus – Jūsu viedoklis noteikti būs svarīgs, bet darba nedēļas beigās Jūs beidzot pilnībā varēsiet izbaudīt pelnīto atpūtu.

Labvēlīgās dienas: 25., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28.

SVARI

Jums šajā nedēļā var sanākt cīnīties pašiem ar sevi – Jūsos būs ļoti daudz pretrunu, bet šāds neskaidrības stāvoklis var ļoti kaitēt Jūsu enerģētikai, kā rezultātā var samazināties arī Jūsu veiktspējas un vispārējais dzīves tonuss, tāpēc parunājiet ar vecākiem, tuvākajiem draugiem un mīļoto cilvēku – tādā veidā Jūs uzpildīsieties ar mīlestību, un viss atkal būs līdzsvarā.

Labvēlīgās dienas: 28., 29.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25., 30.

SKORPIONS

Ja Jūs vēlaties saprast kādas problēmas cēloni, tad noteikti nepalaidiet garām šo brīdi, jo šīs nedēļa ir vispiemērotākais laiks, lai ieskatītos dziļāk sevī un daudz ko saprastu. Aktivitāte darbā Jums nekādā veidā netraucēs, lai gan kaut kādas tikšanās ar draugiem vai romantiskos randiņus var nākties pārcelt uz citu laiku.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 24., 28.

STRĒLNIEKS

Jūs šajā nedēļā, visticamāk, izlemsiet paļauties tikai uz sevi, kas būs visnotaļ pareizi, jo zvaigznes saka, ka galvenās domas Jums šajā nedēļā būs par kaut kādu finanšu jautājumu atrisināšanu, taču attiecībās ar apkārtējiem Jums šajā nedēļā nekādas nopietnas problēmas nav paredzētas.

Labvēlīgās dienas: 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā var patraucēt Jūsu emocijas, tāpēc centieties sekot tikai savam prātam un loģikai, jo pretējā gadījumā Jūs varat sastrādāt diezgan lielas muļķības, bet, ja apslāpēsiet savas emocijas, nekādas grūtības savu mērķu īstenošanā Jūs neapturēs, un Jūs panāksiet vēlamo rezultātu.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27.

ŪDENSVĪRS

Jums zvaigznes iesaka būt aktīvākiem tieši informatīvajā jomā, jo kaut kāda informācija, ko Jūs varēsiet iegūt šajā nedēļā, būs Jums ļoti svarīga. Tā būs noderīga, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm vai uzsāktu savu biznesu, tāpēc nepalaidiet garām apmācības un seminārus.

Labvēlīgās dienas: 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 30.

ZIVIS

Arī nelielas problēmas, protams, nav patīkamas, taču Jums nāksies tās paciest, vēl jo vairāk tāpēc, ka pēc tam viss pamazām uzlabosies. Noteikti nav vēlams padoties depresijai, jo tā var sabojāt attiecības ar Jums tuvajiem cilvēkiem. Tiem, kuri vēl nav sastapuši savu otro pusīti, šajā nedēļā būs iespēja iepazīties ar kādu interesantu pretējā dzimuma pārstāvi.

Labvēlīgās dienas: 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

Leave a Comment