Nedēļas horoskops no 24. līdz 30. aprīlim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Auniem šajā nedēļā zvaigznes iesaka nedaudz apslāpēt savas ambīcijas un koncentrēties uz materiālo problēmu risināšanu. Ja kāds jūsu virzienā raida kritiku, tad to vajadzētu uztvert pavisam mierīgi, jo varbūt patiešām ir vērts nedaudz paskatīties uz sevi no malas – iespējams, ka kāda daļa kritikas ir visnotaļ taisnīga.

Labvēlīgās dienas: 24., 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28., 29.

VĒRSIS

Vēršiem šajā nedēļā netiek rekomendēts palikt vienatnē. Pastāv depresijas un fobiju iespējamība. Iespējama arī pašsajūtas pasliktināšanās, kas var negatīvi atsaukties uz jūsu darbaspējām. Zvaigznes jums šajā periodā iesaka izrādīt iniciatīvu un nodarboties ar personīgās izaugsmes jautājumiem. Nebaidieties uzņemties atbildību! Tas paaugstinās jūsu pašnovērtējumu. Pievērsieties mācībām, meklējiet atbildes uz filozofiskiem jautājumiem!

Labvēlīgās dienas: 24., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

DVĪŅI

Dvīņiem šajā nedēļā nav ieteicams apmeklēt kaut kādu izklaidējoša rakstura pasākumus. Jo mazāk jūs kontaktēsieties ar apkārtējiem, jo labāk! Pretējā gadījumā var izcelties kāds strīds, bet no tā labāk izvairīties. Varat pievērsties psiholoģiska rakstura problēmām, jo šis ir ļoti labs laiks vienatnei. Esiet žēlsirdīgi pret apkārtējiem, palīdziet un esiet nesavtīgi!

Labvēlīgās dienas: 28., 29.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27.

VĒZIS

Vēži šajā nedēļā var saskarties ar nepieciešamību rast kompromisu starp mājām un darbu. Ja jūs pārāk daudz laika pavadāt darbā, tad jūsu partneris, visticamāk, gribēs, lai jūs vairāk laika pavadāt ar viņu un iesaistāties ģimenes jautājumu risināšanā. Jums parādīsies iespēja iepazīties ar jauniem draugiem, pavadot laiku jautri un bezrūpīgi. Otrā nedēļas puse ir piemērota plānošanai, jo tam visam ir lielas izredzes arī realizēties.

Labvēlīgās dienas: 24., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

LAUVA

Lauvām šajā nedēļā netiek rekomendēts doties kādos tālākos braucienos, kā arī nav vēlams komunicēt ar cilvēkiem no citām valstīm. Iespējami sarežģījumi un pat konflikti, taču par to pilnīgi noteikti nav jābēdājas. Skatieties uz dzīvi pozitīvi un orientējiet sevi uz konkrētu mērķu sasniegšanu. Šajā nedēļā uzvarēs tikai paši mērķtiecīgākie un praktiskākie Lauvas! Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 29.

Lasi vēl: Lielais aprīļa horoskops sievietēm – uzplaukuma un izturības pārbaudes laiks!

JAUNAVA

Jaunavām šī nedēļa, visticamāk, būs saistīta ar kaut kādu romantisko attiecību aktivizāciju. Ja jūsu romāns ir sācies pavisam nesen, tad neskrieniet notikumiem pa priekšu. Lai viss rit savu gaitu! Mīlestībā koncentrējieties uz augstiem standartiem. Šis pilnīgi noteikti ir tas laiks, kad jūtas ar seksu labāk nejaut. Ģimenes pāru uzmanības centrā šajā nedēļā būs rūpes par bērniem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 28.

SVARI

Svariem šis pilnīgi noteikti nav labākais laiks, lai mēģinātu sakārtot savas attiecības ar partneri. Pilnībā iespējams, ka jums nāksies uzklausīt sava partnera pretenzijas par to, ka jūs neattaisnojat viņa cerības un rīkojaties pārāk lēni. Pacentieties tajā visā neiejaukt savus radiniekus – tas visu pasliktinās vēl vairāk! Ļoti daudzus Svarus šajā periodā piesaistīs riskantas avantūras. Pieaugs jūsu seksualitāte.

Labvēlīgās dienas: 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

SKORPIONS

Skorpioni šajā nedēļā var nostiprināt savas partnerattiecības. Ja jūs jau ilgu laiku tiekaties ar savu mīļoto cilvēku, iespējams, ka ir pienācis laiks padomāt par šo attiecību oficiālu noformēšanu. Pievērsiet pastiprinātu uzmanību savai Vese***ai. Īpaši neaizsargāti šajā nedēļā būs tie Skorpioni, kuri cieš no hroniskām nieru vai zarnu slimībām. Arī imunitāte šajā nedēļā solās būt pavājināta, tāpēc sargājiet sevi no saaukstēšanās.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 24., 28.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem zvaigznes iesaka koncentrēties uz materiālo problēmu risināšanu. Iespējams, ka jums ir diezgan daudz sadzīviska rakstura problēmas, kuras pastāvīgi esat atlikuši. Tagad ir pienācis laiks tām pievērsties! Jums pilnīgi noteikti būs pietiekami daudz spēka un arī iespēju! Šajā nedēļā ieteicams pievērsties arī savas Vese***as nostiprināšanai.

Labvēlīgās dienas: 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā nedēļā gaidāms radošais pacēlums. Jums var rasties vēlme pamainīt savu tēlu un uzvedības manieres. Dominējošā šajā periodā būs jūsu vēlme pēc pastiprinātas uzmanības. Jūs pilnīgi noteikti ļoti patīkami spēsiet pārsteigt apkārtējos, turklāt tajā pat laikā arī ievērojot visas pieklājības normas. Vientuļajiem Mežāžiem ir visas iespējas satikt savu mūža mīlestību. Paļaujieties uz savu fantāziju, vairāk improvizējiet saziņā ar mīļoto cilvēku.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem šajā nedēļā zvaigznes rekomendē koncentrēties uz savu ģimeni. Ļoti labs laiks, lai beidzot realizētu iecerēto mājas lietās. Gribējāt uztaisīt remontu? Rīkojieties! Gribējāt pārbīdīt mēbeles? Uz priekšu! Attiecības ar vecākiem un ģimenes locekļiem šajā periodā būs vienkārši lieliskas! Netiek rekomendēts iepazīties ar jauniem cilvēkiem, jo pastāv liela iespējamība, ka jūsu redzes lokā var nonākt cilvēki, kas var novest pie nepatikšanām.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 30.

ZIVIS

Zivīm šajā nedēļā zvaigznes iesaka pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar cilvēkiem. Pacentieties būt lietas kursā par visu notiekošo, iepazīstieties ar jauniem cilvēkiem, organizējiet tikšanās, braucienus. Saziņa sniegs vienu vienīgu gandarījumu. Neatsakieties no izbraucieniem un ballītēm kopā ar draugiem. Nav tas labākais laiks, lai risinātu kaut kādus materiālas dabas jautājumus.

Labvēlīgās dienas: 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

Leave a Comment