Nemaz nedomā uzsākt detoksikāciju, pirms neesi izlasījusi ŠO!

Detoksikācija jeb organisma attīrīšana pēdējos gados ir kļuvusi par īstu grāvēju. Detoksikāciju parasti veic jaunas sievietes, kuras, gribēdamas kā labāk, nodara savam organismam kaitējumu. 

Internetā ir pieejamas daudz un dažādas detoksikācijas diētas, kurām sievietes nereti akli uzticas un pat nepakonsultējas ar ģimenes ārstu vai dietologu pirms to uzsākšanas. Galu galā viņas novārdzina nevis attīra savu organismu, domājot, ka izdara tam ko labu.

Šo pašu sieviešu prātos detoksikācija, kā likums, tiek uzskatīta par izdevušos, ja ir zaudēti kādi kilogrami no ķermeņa svara, vēders ir kļuvis plakanāks un ir samazinājusies apetīte – attiecīgi šī konkrētā detoksikācijas diēta tiek ieteikta kā efektīva arī draudzenēm, kolēģēm, kaimiņienēm, utt.

Ceram, ka neesi viena no šīm sievietēm un ka tev ir svarīgi, lai organisma attīrīšanās tiktu veikta pareizi. Mēs nestāstīsim, kā organisma attīrīšanos veikt pareizi, jo patiesībā vienas universālas receptes nav. Mūsu organismi ir tik atšķirīgi, ka bez individuālas speciālistu konsultācijas neiztikt! Tā vietā mēs pastāstīsim, kas tev jāzina, pirms uzsāc detoksikācijas kursu.

Lasi vēl: 10 produkti, kas paātrina detoksikāciju

Pāršķir lapu, lai uzzinātu, kā detoksikācija ietekmē ķermeni!

COMMENTS

Leave a Comment