Nespējot izturēt striktos vecākus, meita ar draugu nolemj par labu brutālam plānam vecākus…

meite

Vecāku un apkārtējo spiediens ne vienu vien bērnu un jaunieti noved pie vēlmes izdarīt pašnāvību, jo viņi vienkārši nepēj izturēt spiedienu no pienākumiem, kurus viņiem apkārtējie ir uzlikši, tāpēc neret nolemj, ka pašnāvība ir labākais veids, kā tikt ar visu galā.

Šai meitenei atzīmēm vienmēr bija jābūt apaļiem desmitniekiem, jebkas zem tā bija nepieņemams.

Ir vecāki, kuri neapzinās, kādu spiedienu viņi uzliek saviem bērniem un ko tas viņiem ir spējīgs nodarīt. Ir tādi vecāki, kuri mēdz pat ieslēgt bērnu, kamēr tas mācās.

Par āzijas iedzīvotājiem un viņu ģimenēm ir dzirdēti neskaitāmi stereotipi, cik strikti viņi audzina bērnus, īpaši izglītības jomā.

the-jennifer-pan-story_1-608x328

Vjetnamietes Dženiveras Panas, kura uzauga Kanādā, vecāki vienmēr ir izdarījuši uz viņu spiedienu, kopš viņa sāka apmeklēt skolu. Viņai bija jāsaņem apaļi desmitnieki, atzīme 9 bija nepieņemama. Pana bija ļoti spējīga skolniece un izpildīja sava tēva vēlēšanos, esot 100% teicamniecei līdz pat 8. Klasei.

Lasi arī: Stāsts no dzīves, kas aizkustina līdz asarām. Tikai pēc gadiem vīrietis uzzināja, kas bija vēstulē viņa vecākiem

Bet, kad viņa uzsāka mācības vidusskolā, viņas viņa sāka saņemt arī pa kādam astotniekam vai devītniekam– priekš viņas vecākiem tas bija kaut kas neiedomājams!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko meita izdarīja pēc tam:

Leave a Comment