Nespējot izturēt striktos vecākus, meita ar draugu nolemj par labu brutālam plānam vecākus…

 

Viņa sāka melot un par visu izlikties. Sākot no atzīmēm, līdz pat dokumentiem par iestāšanos Toronto Universitātā, līdz pat absolvēšanai- viss bija izdomāts. Viņa izlikās, ka strādā Slim**cā par farmaceiti- tā kā viņas tēvs to bija vēlējies- tas viss turpinājās līdz brīdim, kad vecāki viņai lika izšķirties ar viņas puisi.

the-jennifer-pan-story_2-608x455

Vecāki lika viņai izvēlēties starp viņiem vai viņas puisi, Danielu. Viņa visubeidzot izvēlējās savu ģimeni, bet nebija laimīga par savu izvēli. Viņai radās depresija, nespējot to visu izturēt, viņa mēģināja izdarīt pašnāvību, bet tā nebija veiksmīga. Tajā mirklī šķiet viņa nāca klājā ar vienīgo citu veidu kā beidzot tik vaļā no mūžīgā vecāku spiediena. Viņa plānoja nogalināt savus vecākus inscinējot ielaušanos mājās.

the-jennifer-pan-story_3

Lasi arī: Stāsts no dzīves, kas aizkustina līdz asarām. Tikai pēc gadiem vīrietis uzzināja, kas bija vēstulē viņa vecākiem

Kopā ar savu puisi viņa nolīga algotu Slep**vu un inscinēja uzbrukumu vecākiem, lai viss atgādinātu parastu mājas aplaupīšanu. Viņas māte tika nogalināta, savukārt tēvs tika smagi ievainots. Tomēr divas nedēlas pēc viņas mātes Nā*es, Dženivera nolēma  atzīties nodarījumā, Slep**vībās plānošanā un pasūtīšanā.

the-jennifer-pan-story_5-608x341

Avots: viral4real.com

Leave a Comment