Nobriedušas sievietes par mīlestību zina ŠO, bet jaunas – nē!

Skaists ķermenis nebūs visu mūžu, tev jāiemācās mīlēt savu vīrieti jebkurā vecumā – pat ar ausu un muguras matiņiem.

Tev ir jāsaprot, ka ne tev, ne tavam vīrietim skaists ķermenis nesaglabāsies visu mūžu, tādēļ no fiziskās pievilcības vien attiecības nestrādās. Ar laiku tu iemācīsies mīlēt savu vīrieti tik stipri, ka neviens ķermeņa matiņš vai sejas krociņa nebūs šķērslis jūsu mīlestībai.

Vecākas sievietes zina, ka vīrieši var nākt un iet, bet draudzenes paliek uz mūžu.

Kad esi jauna, vīrieši var būt gluži kā vilcieni, kuri pienāk un aizbrauc no stacijas ik pa laikam. Varbūt mēs esam ziņkārīgas un nevēlamies sev piesiet vienu konkrētu vīrieti vai arī to nevēlas vīrietis, tomēr ir jāatceras, ka draudzenes ir uz mūžu. Pat tad, kad esam beidzot nolēmušas ar kādu vīrieti saistīt visu savu dzīvi, draudzenes ir ļoti liels atbalsts, ko nedrīkst atstāt novārtā.

Draudzene tev ir spējīga dot tādas emocijas, ko nespēs izdarīt neviens vīrietis, tādēļ neļauj attiecībām sev “aizmālēt acis” un veltīt tikai tām visu savu laiku, vienmēr saglabā draudzības, kas tev nozīmē daudz – vēlāk tu pati sev par to būsi pateicīga.

Attēlu rezultāti vaicājumam “real girl friendship gif”

Labāk ir iemīlēties labā nevis seksīgā vīrietī.

Jaunākajos gados libido mūsu vietā pieņem daudz lēmumu. Hormoni trako, un mēs vēlamies izmēģināt visu, ko vien varam.

Mēs neapstājamies un nepadomājam, vai šis vīrietis ir “labs cilvēks”, mēs ļaujam savām fiziskajām vēlmēm izlemt mūsu vietā. Tieši šāda nostāja nereti noved pie ļoti kaislīgām, bet īslaicīgām attiecībām.

Attēlu rezultāti vaicājumam “sexy man gif”

Vecākas sievietes to ir piedzīvojušas un izbaudījušas, tomēr viņas meklē kādu, kurš sākotnēji būs spējīgs piepildīt emocionālās vajadzības – būsi pārsteigta, kad sapratīsi, ka, ja tiek piepildītas emocionālās vajadzības, arī seksuālās vēlmes pret šo cilvēku strauji pieaugs.

Lasi vēl: Nepazemo sevi. Neizliecies par kādu citu – tas ir jāizlasa ikvienai sievietei!

Rutīna un garlaicība nenozīmē attiecību beigas.

Jaunākas sievietes nevar izturēt, ja attiecībās iezogas rutīna un garlaicība – tādos brīžos šķiet, ka ir pienācis laiks meklēt kādu citu. Protams, ja arī vecāka gada gājuma sievietēm attiecībās ir konstanta rutīna, tas nav veselīgi, tomēr viņas nesaceļ paniku, ja attiecības uz kādu brīdi ir pieklusušas. Tas ir pilnīgi dabīgi, un tas nekādā gadījumā nenozīmē, ka attiecības vajadzētu pārtraukt.

Attēlu rezultāti vaicājumam “bored couple gif”

Vecākām sievietēm viņas pašas patīk daudz vairāk.

Jā, varbūt tev šķiet, ka tās ir muļķības, bet ar laiku un gadiem tu sevi sāksi iemīlēt arvien vairāk. Jaunības gados mēs uztraucamies par celulīta parādīšanos, emociju izvirdumiem, pirmo sirmo matu, tomēr tad, kad būsi patiesi nobriedusi, tas viss liksies mazsvarīgs, jo tu sapratīsi, ka intīmākās attiecības, kas tev dzīvē būs, būs tev pašai ar sevi – un tās arī ir pašas svarīgākās attiecības.

Avots: yourtango.com

Leave a Comment