Noderīgi! Ko mīļākā seksa poza liecina par viņu

1. Misionāra poza

Kaut arī šī ir klasiska poza, ja tā ir vīrieša mīļākā, tas var nozīmēt to, ka viņš gultā jūtas nedaudz nedroši, tāpēc vēlas seksa laikā skatīties uz partneres seju, lai tajā ieraudzītu pozitīvas sajūtas kā apliecinājumu viņa spējām.

Tas var nozīmēt arī to, ka vīrietim seksa laikā patīk būt dominējošam, jo šajā pozā viņš pilnībā kontrolē situāciju.

2. Sunīšu poza

Suņa pozas mīļotājiem patīk ļaut vaļu saviem dzīvnieciskajiem instinktiem un sajusties kā džungļu karalim. Taču viņi arī baidās no intimitātes un nav sevišķi romantiski – kā nekā, šī ir viena no dzīvnieciskākajām un neromantiskākajām pozām, jo jūs neredzat viens otra seju, nevarat ne skūpstīties, ne iečukstēt otram ausī kaut ko nerātnu.

3. Sieviete augšpusē

Vīriešiem, kuriem patīk ļaut sievietei seksa laikā būt augšpusē, ir ļoti svarīgi, lai sieviete gūst baudu. Viņiem ir laba pašapziņa un viņi nebaidās nodot kontroli sievietei.

Lasi vēl: Dīvains “seksa triks”, kas nodrošinās tev daudz ilgāku mūžu – bet vai tu spēsi to izpildīt?

4. Guļot uz sāna

Tā kā šī poza ir viena no intīmākajām un ļauj jums seksa laikā apskauties, nav brīnums, ka tā visvairāk patīk puišiem ar maigu raksturu un patiesām jūtām pret sievieti. Šādi vīrieši ir kaislīgi un dedzīgi vēlas apmierināt partneri.

5. Stāvot kājās

Vīrieši, kuriem patīk šī poza, ir kāri uz piedzīvojumiem, un viņus uzbudina ideja par būšanu nerātniem un neķītriem. Viņi ir draiski mīlnieki, kuriem patīk apziņa, ka kāds varētu viņus pieķert seksa laikā, viņi vēlas tik daudz jautrības un piedzīvojumu, cik vien iespējams, maz domājot par sekām.

Avots: menshealth.com

COMMENTS

Leave a Comment