Nosaki pēc sava dzimšanas datuma, kāds dzīvnieks esi!

Totēma dzīvnieks ir jūsu personības šķautņu simbols. Tas ne tikai aizsargā, palīdz un virza cilvēku cauri dzīvei, bet arī piešķir noteiktas rakstura iezīmes. Mūsu senči ticēja šādai parādībai.

Uzzinot, kāds ir jūsu totēma dzīvnieks pēc jūsu dzimšanas datiem, varēsiet daudz dziļāk izzināt savas vājās un stiprās puses.

Jūsu dzimšanas datuma dzīvnieks

Suns

1. – 3. aprīlis, 15. – 20. jūnijs, 10. – 15. jūlijs, 28. – 30. septembris, 1. – 16. decembris

Uzticība un labsirdība – jūsu galvenās rakstura iezīmes. Apkārtējie vienmēr jums uzticas, jo esat izveidojuši uzticama cilvēka reputāciju. Jūs esat vislabsirdīgākie un sirsnīgākie cilvēki, kādi vispār ir uz šīs pasaules.

Pieticība, vienkāršība un atbildības sajūta – tas ir tas, kādēļ jūs ciena pazīstamie un mīl tuvinieki. Lai arī jums nemaz nav tik daudz draugu, visi viņi ir uzticami un jau gadiem pārbaudīti. Jums patīk vienmēr labi izskatīties, jūs sekojat līdzi modei. Iepirkšanās jums sagādā lielu prieku.

Pele

3. – 28. janvāris, 16. – 23. marts, 15. – 26. aprīlis, 1. – 3. jūnijs, 1. – 9. jūlijs, 16. – 25. augusts

Bērnībā bijāt īsti nemiera gariņi, bieži niķojāties un neklausījāt mammu. Taču, laikam ejot, jūs neesat zaudējuši šīs īpašības. Tieši šis padara jūs pievilcīgas sabiedrībā. Jūs var saukt par kompānijas dvēseli, jo esat ārkārtīgi interesants cilvēks, kuru citiem ir grūti atstāt nepamanītu.

Viena pati esat ļoti jūtīga un emocionāla, visu ņemat pārāk tuvu sirdij. No vienas puses, tā ir jūsu vājā īpašība, bet no otras – šīs rakstura īpašības sniedz jums iespēju just līdzi un palīdzēt arī citiem cilvēkiem.

Lasi vēl: Lūk, ko katras Zodiaka zīmes pārstāvis tev NEKAD neteiks!

Šķir lapu tālāk, lai lasītu par citiem dzīvniekiem!

Leave a Comment