Noskaidrots, kas grauj sievietes pievilcību. Izlasi un nedari tā!

sieviete_dusmiga-664x482

Mums katram ir savas nepievilcīgās īpašības, kuras atgrūž no citiem cilvēkiem – sievietēm daudzas šīs īpašības ir kopīgas, noskaidro, vai tev tās piemīt!

Par laimi, šīs īpašības ir labojamas, bet galvenais ir tās laicīgi pamanīt.

Sievietes pievilcību visvairāk iedragā nepievilcīgs aromāts, secināts portāla woman.ru veiktajā aptaujā.

Ar lielu balsu pārsvaru portāla apmeklētāji kā galveno pievilcības bojātāju nosauca nepatīkamu smaku – tā uzskata 64% aptaujāto.

Par nepievilcīgu uzskata ne tikai sliktu smaku, bet arī nerūpēšanos par savu ārējo izskatu jeb nevīžību (par to ir pārliecināti 55% respondentu).

51% aptaujāto cilvēku uzskata, ka nepievilcīgs ir pastiprināts apmatojums.

Pēc portāla auditorijas domām, sievieti vienādi bojā trīs atšķirīgas lietas: liekais svars (31% aptaujāto), tieksme gultā attēlot sporta vingrotāju (31% balsotāju) un ieradums izteikt piezīmes par visu.

Parūpējies par iekšējo bērnu!  Tas sniedz jaunu vielu pārdomām: iespējams, tā vietā, lai fanātiski zaudētu lieko svaru, der pierakstīties kursos, kas palīdz veidot sievietes pievilcīgumu, vai laiku pa laikam parūpēties par savu iekšējo bērnu un pieaugušo, būt ne tikai vecākam? (Šie termini tiek plaši izmantoti tā sauktajā transakciju analīzē. Tās piekritēji uzskata, ka katra cilvēka personība sastāv no trīs subpersonībām; noteikt, kura no subpersonībām dominē noteiktā brīdī nemaz nav tik grūti.

Pieaugušais – tas ir mūsu “Varu”, Vecāks – “Vajag”, bet “Bērns” – “Gribu”. (Ieteicams izlasīt kādu no Erika Berna grāmatām).

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!

Leave a Comment