Dzimšanas dati– cilvēka enerģētikas kosmiskais kods. Aprēķini savu dzīves, likteņa un citus pamata skaitļus!

numerologija-dzives-liktena-skaitli

Numeroloģija ir metafiziska zinātne, kas skaidro skaitļu vibrāciju ietekmi uz cilvēka dzīvi. Jau senie prātnieki konstatēja, ka neviens no ikdienā sastopamajiem brīnumiem nav tik pārsteidzošs kā skaitļu absolūtā precizitāte. 

Arī mūsdienu zinātnieki skaidro, ka visam pasaulē piemīt enerģija un vibrācija un ka visa šī enerģija ir saistīta. Tāpēc nav jābrīnās, ka numeroloģija atdzimst no jauna, tikai plašākā un mūsdienīgākā izpausmē.

Zinot, ka ikviens cilvēks ierodas pasaulē noteiktā datumā un ar noteiktu vārdu, iespējams izskaitļot, kāds ir šis cilvēks un kādas ceļazīmes ir sagatavotas viņa dzīvei.

Darbam ar skaitļiem ir viens mērķis – enerģijas saglabāšana. Piemēram, zinot savus pamatskaitļus, var noteikt sava rakstura iezīmes, spējas, kā arī izveidot harmoniskas attiecības, izvēlēties pareizo dzīvesveidu, profesiju, dzīvesvietu un vēl daudz ko citu, atbrīvojot cilvēku no liekas dzīvības enerģijas tērēšanas.

Dzimšanas skaitļu kombinācija norāda uz kodētu cilvēka bioenerģētisko matricu, kas numeroloģijā izpaužas kā noteikts skaitļu kods. Paši skaitļi veido savu valodu, bet senajos, piemēram, senebreju, alfabētos arī burtiem piedēvēja skaitļu nozīmi. Šī ideja balstās uz noslēpumaino vibrāciju likumu. Dzimšanas diena dod noteicošo skaitli, kas saistīts ar planētu, kurai piešķirts tāds pats skaitlis. Tas pārstāv vibrāciju, kas turpinās visu mūžu.

Kāpēc dzimšanas dienas skaitlis ir vissvarīgākais? Pirmkārt, tas ir nemainīgs. Otrkārt, tajā ietverta planētu ietekme dzimšanas brīdī. Treškārt, vibrācijas likumam darbojoties, dzimšanas mirklis nosaka vibrācijas raksturu un līdz ar to ietekmē cilvēka dzīvi no dzimšanas līdz Nā*ei.

Šķir lapu tālāk, lai aprēķinātu un dziļāk ielūkotos savos skaitļos

Leave a Comment