Organisma attīrīšana 10 dienās. Ēdienkartes plāns

3. diena

Puskilograms liesa biezpiena, 1–2 svaigi āboli, 15–20 žāvētas plūmes.

Cits variants: biezpiens ar zaļumiem. Sasmalcina dilles, pētersīļus, selerijas, ķiploka daiviņu, sagriež papriku un visu sajauc ar liesu biezpienu.

4. diena

Tikai āboli! Toties tos var ēst jebkurā veidā: svaigus, biezenī, ceptus. Vakarā – viens banāns.

5. diena

Griķu biezputra: uz glāzi griķu ņem 3 glāzes ūdens. Vārīšanās laikā pieliek 2 ēdamkarotes augu eļļas un sīki sagrieztu nelielu sīpolu, dilles, pētersīļus. Desertā 5 žāvētas aprikozes un 5 žāvētas plūmes.

6. diena

Pupiņas vai zaļie zirnīši (1–1,5 glāzes). Novāra, pieliek pavairāk sasmalcinātu diļļu, pētersīļu. Vēl bez pupiņām: 2 olas, 20 g cūkas speķa, 25 g šokolādes.

Lasi vēl: «Sieva uz diētas». Varen jestra vīra dienasgrāmata par mīļotās tievēšanu

7. diena

Novāra galviņkāposta lielās lapas un sagatavo pildījumu: rīsus, sojas gaļu, burkānus, sīpolus, papriku. Satin 6 tīteņus. Papildus tīteņiem: 2 tomātus, ēdamkaroti majonēzes vai krējuma, 25 g šokolādes.

8. diena

Nūdeles ar biezpienu vai brinzu un zaļumiem (dillēm, pētersīļiem, seleriju), bet bez sviesta. Desertā 15 žāvētas plūmes.

9. diena

Jebkura sakņu zupa (veģetārā), tai klāt – 2 pilngraudu tostmaizītes. Desertā 25 g šokolādes.

10. diena

Prosas biezputra ar ķirbi, kompots no svaigām ogām un augļiem (var – saldētiem).

Diētas laikā pusstundu pirms ēšanas vēlams izdzert 1/3 glāzes ārstniecības augu novārījuma, kas pagatavots no piparmētras, kumelīšu, As**szāles, pelašķu lakstiem, sennas lapām, lazdas mizas un diļļu sēklām (visu ņem vienādās daļās). Ēdamkaroti maisījuma ieber termosā, aplej ar pusglāzi verdoša ūdens un nakti nostādina. Dzert no rīta tukšā dūšā, pirms katras ēdienreizes un vakarā pirms gulētiešanas.

COMMENTS

Leave a Comment