Panākumu numeroloģija: aprēķini savu veiksmes skaitli

Lottery Balls

Katram cilvēkam ir savs veiksmes skaitlis, ko numeroloģija traktē ļoti īpašā veidā, turklāt Tu ļoti vienkāršā veidā vari to arī aprēķināt un uzzināt, ko tad tas īsti par Tevi liecina!

Aprēķināt šo skaitli patiešām nav grūti – tam Tev būs vajadzīgas tikai pāris minūtes. Aprēķinam Tev būs nepieciešami dzimšanas dati un Tava vārda pirmais burts piemēram, vārda pirmais burts būs S, bet dzimšanas datums 01.05.1991.

Lai uzzinātu savu veiksmes skaitli, Tev ir jāsaskaita dzimšanas dienas pēdējais cipars ar dzimšanas mēneša pēdējo ciparu, kas šajā gadījumā būs 1+5 = 6.

Ja dzimšanas gads ir pāra (beidzas ar 2, 4, 6, 8, 0), tad likteņa skaitlim pieskaitām 1, ja nepāra – atņemam 1. Šajā gadījumā sanāk atņemt, respektīvi, 6-1 =5.

Ja Tava vārda pirmais burts ir līdzskanis, Tev pie iepriekš iegūtā skaitļa jāpieskaita 2, ja patskanis – atstājam visu, kā ir. Šajā gadījumā sanāk 5+2 =7, respektīvi, mūsu veiksmes skaitlis ir 7.

Atceries to, ka, ja Tev beigās sanāca cipars 10 vai 0, tad Tavs veiksmes skaitlis ir 1, jo 0 numeroloģijā nozīmē nebūtību un tukšumu!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko par Tevi liecina Tavs veiksmes skaitlis 

Leave a Comment