Pārsteidzoši: Kartupeļu mizas matu krāsošanai!

this-simple-but-extremely-efficient-potato-rinse-can-save-you-tons-of-money-on-hair-dye-recipe-and-directions-included

Mēs nespējam apturēt matu nosirmošanu, vienīgais, kas ir mūsu spēkos – tos nokrāsot. Ja Tev ir alerģija pret mākslīgajām krāsvielām vai arī vienkārši nevēlies tās lietot, jo tajās taču ir tik daudz kaitīgu sastāvdaļu, mums ir interesants piedāvājums – kartupelu miziņas pret sirmumu!

Ar gadiem sirmi mati parādās mums visiem. Ja vēlies nedaudz atpūsties no “ķīmijas”, izmēģini metodi, kas droši, kaut arī tikai vairāku nedēļu laikā, ļaus atbrīvoties no nodevīgajiem sirmajiem matiem.

Lasi vēl: Mājas apstākļos pagatavojams šampūns, lai mati augtu kā traki

Kāpēc kartupeļu mizai piemīt šādas īpašības? Viss izskaidrojams ar kartupeļos esošo cieti. Tieši tā iedarbojas kā krāsviela! Tiesa gan, ar to matus krāsot var ne visi, bet tie, kuru mati ir toņos no gaiši brūna līdz tumši rudam.

Tumšākos matos cietes iedarbība vienkārši nebūs redzama, savukārt blondiem matiem piešķirs ne īpaši skaistu, tumšāku nokrāsu, toties citu krāsu matiem efekts padodas ļoti dabīgs un maigs, tāpēc matu krāsošana ar kartupeļu miziņu novārījumu derēs arī vīriešiem ar rūsganiem matiem, kuri nevēlas afišēt, ka “kaut ko darījuši” ar saviem matiem.

 

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kā pagatavot matu krāsvielu no kartupeļu miziņām 

Leave a Comment