Pāru terapijas konsultanti brīdina – šie ieradumi jūs noteikti novedīs pie šķiršanās!

Iepazīsties ar šiem ieradumiem, kas noteikti attiecības neietekmē pozitīvi:

Aprunāšana aiz muguras

1

Ja tu runā sliktu par savu partneri aiz muguras, tas noteikti ir sarkanais karogs attiecībās. Un, iespējams, ka liela ietekme tajā ir taviem draugiem. Ja viņi parasti ir runājuši sliktu par saviem partneriem, kad tu to esi dzirdējusi, tad, ļoti iespējams, ka tu arī pārņemsi šo ieradumu. Viss galu galā novedīs pie apmaiņām ar ļoti sāpīgiem vārdiem: “Tu domā, ka tavs vīrs ir slikts? Paklausies, ko mans vakar izdarīja!” Tas attiecības tiešām neuzlabo, tikai un vienīgi sabojā.

Tu labo to, ko tavs vīrs ir izdarījis nepareizi

2

Piemēram, tev patika, kā tavs bijušais atvēra tev durvis, kā viņš vienmēr parūpējās par tavu labsajūtu, tomēr šis jaunais vīrietis to vairs nedara – pat tas, ka šādas lietas domāsi tikai savā galvā, attiecības izjauks. Zāle vienmēr liekas zaļāka, ja otrs cilvēks neizpilda pilnīgi visu, kas ir tavā vēlmju sarakstā. Tev jāsaprot, ka vienmēr nevari dabūt visu, ko vēlies – un atceries, ka līdz nesāc censties mainīt savu vīrieti, tikmēr viss ir kārtībā, ja kaut kas tev viņā nepatīk.

Lasi vēl: Domā, ka krāpšanai nav iespējams tikt pāri bez šķiršanās? Ir, un kā vēl!

Tu nekad neiejūties sava partnera ādā

3

Bieži vien attiecībās nākas pieņemt otra viedokli, lai arī tam pavisam nepiekrīti. Dažkārt mēs pārmetam otrajām pusītēm par to, kā viņi ir rīkojušies, ko ir teikuši, kaut gan patiesībā mēs rīkojamies tieši tāpat. Nākamreiz, kad gribēsi pārmest otram par kaut ko, ko viņš ir izdarījis, padomā, kā tu pati tajā situācijā būtu rīkojusies – iespējams, tā tu izvairīsies no nevajadzīga strīda.

Tu nezini, kad strīda laikā apstāties

4

Kad strīds ir sācies, ir grūti tam pielikt punktu. Ja centīsies strīdu izbeigt, tad tas dos iespēju jums patiešām izrunāt problēmu, bet, ja turpināsiet strīdēsies, viss tā arī turpināsies ar kliegšanu un beigu beigās nenovedīs pie nekāda atrisinājuma. Vienkārši iemācies strīda laikā apklust un viss. Tas palīdzēs attiecības padarīt mierīgākas – it īpaši, ja jums patīk strīdēties diezgan bieži.

Jūs nestrīdaties vispār

5

Nestrīdēšanās pavisam arī ir neveselīgu attiecību pazīme. Cilvēkiem ir jāstrīdas, jo piekrišana it visam, ko saka un dara tavs partneris, nozīmē, ka tev pašam nav sava mugurkaula. Tā tu tiec palikts “zem tupeles” – un, kas tad tās par attiecībām? Protams, tas nenozīmē, ka mēs tagad iesakām mesties virsū partnerim un strīdēties, bet padomā, vai dažkārt nav vērts aizstāvēt savu viedokli.

Avots: womansday.com

Leave a Comment