Patvēruma meklētājs centies nolaupīt 10 gadus vecu meiteni, bet tas vēl nav viss

13615306_1216840995002624_2431133490007547619_n

Atraidīts patvēruma meklētājs Lielbritānijā mēģināja nolaupīt 10 gadus vecu meiteni un draudēja nogalināt katru britu, ko ieraudzīs.

Amins Huseins (Amine Husseine) no Somālijas mēģināja uzbrukt meitenei Tesco lielveikalā Bristolē, kad viņa skatījās uz plauktā izliktajiem apaviem. Viņš lika meitenei nolikt apavus un doties viņam līdzi. Kad meitene pateica, ka viņai nav atļauts iet līdzi svešiniekiem, vīrietis viņai nikni uzbrēca: “Nāc šurp!” un meitene sāka kliegt.

35 gadus vecais Amins Huseins mēģināja viņu sagrābt aiz rokas, taču meiteni izglāba viņas mamma un māsa.

Pēc tam Huseins devās prom un pa ceļam piegāja pie veikala apsarga un teica: “Kad es tikšu atpakaļ uz Somāliju, es nogalināšu katru britu, ko ieraudzīšu, un tad atgriezīšos un nolaupīšu vēl kādu bērnu.”

Tomēr šokējošākais ir stāsts, kā šis noziedznieks nokļuva Lielbritānijā, kāpēc viņu nevar deportēt un ko viņš šo gadu laikā paspējis “sastrādāt”!

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aivars Zindulis</cite>

    Kā manā izpratnē varētu notikt šitā burlaka deportācija uz dzimto Somāliju: ielādēt viņu lidmašīnā kopā ar pārējiem deportējamajiem, aizlidot virs Somālijas robežas un tur viņus izlaist mājās. No 5 km augstuma un bez izpletņiem.

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Tie ir trakaki par dzivniekiem. Labi, ka Latvija neielaiz. Ari LB neielaiz, bet vini pamanas, cukas. Nosaut .

Leave a Comment