Pazīmes, kas liecina, ka iestājusies attiecību rutīna

 

3. Nepārtraukti strīdi

Ja nespējat beigt strīdēties par nenomazgātiem traukiem, nenolaistu poda vāku un citiem sīkumiem, tā ir zīme, ka kaut kas ir jāmaina. Šādi strīdi sākas tikai tādēļ, ka vairs neesat apmierināti ar kaut ko jūsu partnerī – izrunājieties, pavadiet vairāk laika kopā, esiet viens otram draugs, lai šādi strīdi nesāktu bojāt jūsu attiecības.

 

4. Dažreiz tu sapņo par tādu intimitāti, kāda jums bijusi pirms 2 gadiem

Šis ir signāls, kas noteikti ir jāpamana jau laicīgi – ja jūsu intīmajā dzīvē ir iestājies kapa klusums, steidzami rodiet tam iemeslu un risinājumu. Partneri nedrīkst sākt uztvert par pašsaprotamu – ir jāsaglabā dzirkstele, kas bija jūsos, kad tikko bijāt sākuši tikties. Atjaunojiet intīmo dzīvi, ieviešot tajā kaut ko jaunu, nebijušu un tādu, ko vienmēr abi esat vēlējušies izmēģināt.

 

5. Pēc darba jūs vairāk skatāties televīziju, nekā runājat viens ar otru

Protams, tas nenozīmē, ka tikko kā esat pārnākuši mājās jums būtu jāmetas virsū ar jautājumiem, kā pagājusi šī diena, bet pēc labas atpūtas gan vajadzētu pievērst uzmanību tikai jums diviem. Ir svarīgi runāt ar partneri, interesēties par viņu un atbalsīt. Ja šī saskarsme sāk izzust, tad arī jūs kļūsiet svešāki viens otram un attiecības lēnām pajuks.

 

Lasi arī: Ko fotogrāfijas var pavēstīt par attiecību problēmām? Noskaidro!

6. Tu esi greizsirdīga uz citu pāru mīlestību

Tu redzi citus pārus, kuri ir daudz laimīgāki, nekā esat jūs. Tu skaties romantiskās filmas un raudi, jo zini, ka šādas sajūtas vairs nekad nepiedzīvosi. Ir pienācis laiks kaut ko darīt lietas labā – ja vīrietis nav iniciators, tas nenozīmē, ka tavas rokas ir sasietas – izdomā ko romantisku, noīrējiet viesnīcas numuriņu, aizbrauciet ceļojumā divatā – izbaudiet laiku vienatnē un atcerieties tos laikus, kad vēl bijāt tikko iepazinušies.

Leave a Comment