Pēc pirmā acu uzmetiena, viņa izskatās pēc kārtējās fitnesa modeles. Jūs būsiet pārsteigti, kas viņa ir patiesībā!

Viņai izdevies izcelties ne tikai ar to, ka dažādās pasaules malās veic sarežģītas jogas pozas un bildes publicē internetā, bet arī tādēļ, ka viņa ir lidmašīnas Boeing 737 pilote!

9 15 3-1

Atliek vien jautāt, kā viņai izdodas savienot darbu ar savu hobiju. Neapstrīdams gan ir fakts, ka viņa izraisa izbrīnu  un iedvesmu daudzos no mums.

Malina jogā iemīlējās 2008. gadā, tas notika uzreiz pēc tam, kad viņa cieta negadījumā ar snovbordu. Pēc šī nejaukā negadījuma viņu nemitīgi mocīja muguras sāpes, kuras izārstēt varēja tikai joga.

2-1 4-1 5-1 6-1 7 8 10 11 12 13 14 16

Nav brīnums, ka viņas popularitāte aug ar katru dienu aizvien lielāka, jo šobrīd viņas Instagram profilam jau ir 100 tūkstoši sekotāju.

Nezinu, kā Jums, bet arī mani viņa spēja iedvesmot! Šis ir kārtējais pierādījums tam, ka cilvēka iespējas ir nebeidzamas.

Lasi vēl: Šī fitnesa trenere pierāda, ka svars ir tikai cipars

Avots: ofigenno.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – katra no janvāra līdz martam iegādātajām loterijas biļetēm piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir 3 Apple portatīvie datori un pat BMW X6! (saskaņā ar Latvijas jaunpieņemtajiem likumiem, reģistrējot auto Latvijā pat nebūs jāmaksā reģistrācijas maksa)
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.
    Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi!

  • […] Lasi vēl: Pēc pirmā acu uzmetiena, viņa izskatās pēc kārtējās fitnesa modeles. Jūs būsiet pārsteigt… […]

Leave a Comment