Pēc šķiršanās no Džonija Depa, Ambera Hērda jau atgriezusies tusiņu dzīvē un izskatās lieliski

13626461_1216840828335974_4308802940619722298_n

Ambera Hērda tikai nupat izšķīrās no 53 gadus vecā Džonija Depa un ieguva 7 miljonus ASV dolāru, tomēr izskatās, ka viņa jau ir atstājusi sāpīgo un skaļo šķiršanos pagātnē, kad kopā ar draudzenēm Margotu Robiju un Karu Delavinju pavadīja jautru vakaru, staigājot pa Londonas naktsklubiem.

Dodoties izbaudīt slaveno Lielbritānijas galvaspilsētas naktsdzīvi un izklaidējoties kopā ar “Pašnāvnieku vienības” zvaigznēm, 30 gadus vecā aktrise bija ļoti labā noskaņojumā, par spīti tam, ka viņām tika liegta ieeja striptīza klubā SophistiCats.

Aktrises tika redzētas runājam ar kluba apsargu un nemaz neiegāja iekšā, un tad Kara dusmās sāka vicināt rokas pa gaisu. Draugu kompānijai pievienojās arī Morganas draugs Toms Akerlijs un visi kopā devās uz iecienītākajām pilsētas vietām.

Izskatījās, ka draugi Amberai bija saplānojuši notikumiem bagātu dienu, jo vispirms visi devās uz The Rolling Stones izstādi, bet vēlāk kopīgi pusdienoja. Tad pievienojās arī citi draugi, kas aktrisei tikai uzlaboja omu. Viņa bija priecīga, ka visi pārdzīvojumi nu ir galā, un izbaudīja vakaru Londonā.

Tērpusies visa melnā ar garu žaketi un apspīlētām biksēm, Ambera savam Indie roka stilam pievienoja arī melnu platmali un kurpes ar vaļēju purngalu, kas izcēla viņas slaidās un garās kājas. Lai koptēlam piešķirtu nedaudz košuma, Ambera izvēlējas sarkanu lūpu krāsu.

Arī Kara bija izvēlējusies līdzīgu stilu un bija tērpusies caurspīdīgā, melnā blūzē ar topiņu zem tās un apspīlētās, melnās džinsu biksēs. Lai savaldītu blondās matu cirtas, 24 gadus vecā modele un aktrise tās apsedza ar oranžu cepuri.

Margota, savukārt, deva priekšroku vienkāršam tēlam, ar džinsu kreklu, melnu T-kreklu un piegulošām ādas biksēm.

Pēc vakariņām Ambera necentās izskatīties pēc Holivudas zvaigznes un tā vietā vienkārši jautri pavadīja laiku un runājās ar draudzenēm turpat uz trotuāra. Izskatījās, ka draugiem ir grūti vienoties par to, kurp doties, taču beigās viņi izlēma apmeklēt slavenību iecienīto Chiltern Firehouse.

Šķir otru lapu, lai paskatītu kā visas zvaigznes izskatījās kopā savā tusiņu vakarā 

Leave a Comment