Perfekts dupsis un kājas bez celulīta? Lūk, viss, kas tev jādara!

Ir vairāki iemesli, kas var izraisīt celulītu – ģenētika, hormoni un neveselīgs uzturs. Tā kā celulīts mēdz parādīties uz sēžamvietas un kājām, domājams, ka piekritīsiet – izskats tiek sabojāts.

Taču nebēdājieties pirms laika, jo ar vingrinājumu palīdzību ir iespējams no tā atbrīvoties.

Iekļaujiet šos vingrinājumus savā tievēšanas programmā, lai atbrīvotos no celulīta.

Kā tas darbojas?

Treniņus nepieciešams veikt trīs reizes nedēļā. Zemāk redzamos vingrinājumus jāpilda vismaz pa diviem piegājieniem ar konkrētu atkārtojumu skaitu katrā no tiem. Starp katru no vingrinājumiem ieturiet 15 sekunžu garu pauzi.

Nepieciešamais ekipējums: 2 hanteļu komplekti – viens komplekts smagāks (no 7 līdz 9 kg), bet viens vieglāks (no 3,5 līdz 5,5 kg).

Kopējais treniņa garums: 30 minūtes

Sānu izklupieni

Sākuma stāja: kājas kopā. Paņemiet rokās vienu smago hanteli un turiet to rokās vertikāli tā, lai rokas apņemtu hanteles vienu galu, kā norādīts attēlā. Hanteli turiet apmēram krūšu augstumā. Veiciet sānu izklupienu ar vienu no kājām tik tālu, lai jūs spētu sevi noturēt un celis tiktu saliekts vismaz 90 grādu leņķī, taču, jo zemāk, jo labāk. Ar otru kāju centieties atgrūsties, lai nonāktu atpakaļ sākuma pozīcijā. Veiciet 20 atkārtojumus katrai kājai atsevišķi. Kopā piegājieniem jābūt no 1 līdz 5 (atkarībā no savas fiziskās sagatavotības).

Krusteniskie izklupieni

Kājas plecu platumā. Katrā rokā ņemiet pa vieglajai hantelei. Ar vienu no kājām veiciet izklupienu uz aizmuguri, cenšoties kāju likt nevis taisni, bet it kā aiz otras kājas – krusteniski. Abiem ceļiem vingrinājuma izpildes laikā jāatrodas 90 grādu leņķī. Nepieciešamas veikt 20 atkārtojumus katrai kājai (vienā piegājienā). Kopējais piegājienu skaits no 1 līdz 5.

Lasi vēl: No šodienas pirms miega obligāti izdari šos vienkāršos vingrinājumus!

Sumo pietupieni

Paņemiet vienu no smagajām hantelēm, turiet to rokās krūšu augstumā, kā norādīts attēlā. Kājas izviziet plati, ceļi skatās uz priekšu, nevis iekšu, un veiciet dziļu pietupienu. Atkārtojumu skaits – 20, piegājieni no 1 līdz 5.

Tiltiņš sēžamvietai

Nogulieties uz zemes, kājas salieciet ceļos 90 grādos un celiet uz augšu dibenu, pacelšanas brīdī to noturot vismaz 3 sekundes. Pēc tam gurnus laidiet lejā, lai nonāktu atpakaļ sākuma stadijā. Veiciet 20 atkārtojumus.

Ķermeņa augšdaļas un vienas kājas celšana sānis no guļus stāvokļa

Nogulieties uz grīdas uz vieniem no sāniem, paceliet vienu kāju un ķermeņa augšdaļu sānis uz augšu. Noturieties šādā pozīcijā vismaz 3 sekundes. Atkārtojiet 20 reizes ar vienu un tad 20 reizes ar otru pusi. Veikt nepieciešams vairākus piegājienus.

Noliecieni ar vienu kāju

Paņemiet vieglākās hanteles katru savā rokā. Veiciet 15 atkārtojumus kustībai, kāda norādīta attēlā. Mainiet puses un atkārtojiet to pašu vēlreiz.

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment