Pievērsiet uzmanību ādas izmaiņām, jo tās liecina par Vese***as problēmām!

 

4-6

 

Sausa āda

Pārāk sausa āda liecina par to, ka organisms nesaņem pietiekoši daudz šķidruma, tajā ir pārāk daudz kofeīna vai alkohola. Jebkurā gadījumā Jūsu āda liecina par to, ka tā mēģina iegūt mitrumu, pastiprināti izdalot taukus, bet gala rezultātā padarot to pārāk sausu.

 

Apsārtusi āda ap lūpām

Ja pamanījāt, ka āda ap lūpām kļuvusi sarkana, iesakām vērsties pie ārsta, jo tas var būt saistīts ar policistisko olnīcu sindromu vai endokrīnās sistēmas traucējumiem.

 

Uz kakla un padusēs āda kļuvusi tumšāka

Šādā gadījumā organisms var simbolizēt par problēmām ar vairogdziedzeri. Tie, kuriem ir otrā tipa cukura diabēts, šādas problēmas var manīt ādas krokās.

 

Lasi vēl: Šis ir visveselīgākais augs pasaulē – iznīcina vēža šūnas, apkaro Sli**bas un palēnina novecošanās procesus!

 

Ļoti bāla āda

Bāla āda liecina par novājinātu imūnsistēmu. Turklāt dzelzs, B12 vitamīna un folijskābes trūkuma rezultātā var rasties mazasinība – Sli**ba, kad organisms nav spējīgs nodrošināt organismu ar pietiekošu daudzumu sarkanajiem As**s ķermenīšiem.

 

Grumbiņas ap acīm

Mēs visi zinām, ka grumbiņas ap acīm parādās līdz ar vecumu, taču reizēm tās var parādīties pēkšņi un bez nekādiem iemesliem. Tas liecina par redzes pasliktināšanos. Turklāt redzi bojā arī tas, ja sažmiedzat acis pārāk gaišas gaismas ietekmē. Lai novērstu ādas grumbiņu parādīšanos, nepieciešams lietot pienācīgas aizsargbrilles vai redzi koriģējošās brilles.

 

Plankumi

Plankumi parasti mēdz uzrasties pārāk lielas saules darbības vai UV staru ietekmē, taču tie var būt arī iedzimti.

 

Noteikti dalieties arī ar citiem!

COMMENTS

Leave a Comment