Policisti apturēja automašīnu, un beigu beigās viņiem nācās glābt dzīvību bērnam!

Ceļu policisti lika apstāties kādam Sietlā ātrumu pārsniegušam automašīnas šoferim. Tomēr, kā izrādījās, viņiem šīs automašīnas pasažieriem nācās sniegt ko vairāk par soda kvīti par atļautā ātruma pārsniegšanu.

Policisti agrā rīta stundā ievēroja ātrumu pārsniedzošu automašīnu un lika tās šoferim apstāties. Šoferis izlēca no mašīnas, kliedzot, ka viņa sievai sākušās dzemdības. Pol***ja izsauca ātro palīdzību uz notikuma vietu, bet bērniņš paspēja piedzimt labu brīdi pirms ātrās medicīniskās palīdzības ierašanās.

Jaundzimušajai meitenītei sākumā bija problēmas ar elpošanu, bet viens no policistiem – Entonijs Reinolds un bērna māte kopīgiem spēkiem atbrīvoja meitenītes elpceļus un atviegloti nopūtās, kad izdzirdēja viņas raudas.

Lasi vēl: Visi šausmās skrēja uz šo mašīnu – lūk, kādēļ bērnus nevajag laist ārā vienus pašus! (+ VIDEO)

Pol***jas departamenta pārstāvis pastāstīja: „Bērns laikam ļoti vēlējās ierasties pēc iespējas ātrāk un viņam bija gluži vienalga par apkārt notiekošo, bet, par spīti tam, mūsu policisti šodien noteikti savu algu ir nopelnījuši.”

Galu galā atbrauca ātrā palīdzība un māti ar jaundzimušo meitiņu aizveda uz Slim**cu, kur noteikts, ka visi ir sveiki un veseli. Jaundzimušā vecāki Pol***jas darbiniekiem atsūtīja anonīmu zīmīti, rakstot, „Paldies, ka jūs palīdzējāt pasaulē nākt mūsu vērtīgākajai dāvanai. Mēs esam ļoti pateicīgi jums.”

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment