Psihologs atklāj pašu galveno iemeslu, kādēļ izjūk attiecības – es biju šokā!

Daži cilvēku sūdzas, ka viņu starpā ir bijušas pārāk lielas atšķirības, daži apgalvo, ka ir pārāk daudz strīdējušies, tomēr šie iemesli nav tie, kuru dēļ izjūk spēcīga savienība.

Psihologs Džozefs Burgo mums visiem vēlas iemācīt, ka šādi iemesli nav tie, kas izjauc attiecības. Visam apakšā ir kaut kas pavisam cits, kas attiecībās izraisa problēmas.

Vai tu esi kādreiz uzsācis attiecības tādēļ, ka ceri, ka otrs cilvēks tev liks justies labāk, ka viņš tevi “salabos”?

Ja tā, tad Burgo iesaka tev apstāties un padomāt.

Psihologs apgalvo, ka šis ir pats pirmais un biežāk sastopamais iemesls, kādēļ attiecības neizdodas. Kad attiecībās iezogas realitāte, tu sāc saprast, ka tavas idealizētās attiecības tur nemaz nav. Mēs visi vēlamies tikt mīlēti, visi vēlamies justies pievilcīgi. Tā ir viena lieta.

Lasi vēl: 5 lietas, kas attiecībās ir vajadzīgas katrai sievietei – bez šī nemaz nedomā par tām!

Tomēr, ja tevi moka zemas pašapziņas problēmas vai kauna sajūta un tu ceri, ka attiecības to salabos, Burgo apgalvo, ka tevi gaida liela izgāšanās.

Tātad – ko tu vari darīt?

Sākumā tev ir jānodrošina tas, lai justos laimīgs pats ar sevi, ar to, kur tu esi un ko tu dari. Tikai tad vari uzsākt jaunas attiecības. Ir jāpadomā par tādām dzīves sfērām kā karjera un sociālā dzīve un jājūtas apmierinātam tajā vietā un dzīves posmā, kurā atrodies.

Burgo apgalvo, ka, ja tu uzsāc attiecības, cerot, ka tās tevi piepildīs, tad tu romantiskajām attiecībām esi uzlicis pārāk daudz. Daudz gudrāk ir sākumā pastrādāt ar sevi un tikai tad censties izveidot savu mīlas dzīvi.

Kad beidzot būsi uzsācis attiecības, jau iepriekš jūtoties laimīgs, ne tikai tavam partnerim būs labāk kopā ar tevi, bet arī tu varēsi atrast īstu mīlestību, neliekot uzsvaru uz neveselīgu pieķeršanos.

Avots: thepowerofideas.ideapod.com

Leave a Comment