Ūdens Vese***ai: Sāc rītu ar glāzi silta ūdens. Ieguvumi būs pārsteidzoši!

Ūdens Vese***ai

Ūdens Vese***ai: Tu, iespējams, esi pieradusi izdzert tasi kafijas no rītiem, lai labāk pamostos, taču dažas no mums, iespējams dod priekšroku glāzei auksta ūdens, lai pamodinātu savu organismu, bet vai zināji, ka šim ūdenim labāk būt siltam?!

Noteikti ir vērts pārdomāt, kā Tu sāc savu dienu, jo pētījumi liecina, ka silta ūdens iedzeršana tukšā dūšā sniedz vislielākos ieguvumus Vese***ai, turklāt vislabāko efektu iegūsi, ja ūdenim pievienosi citrona sulu, tāpēc pamēģini nomainīt tasi kafijas uz glāzi silta ūdens vai arī, ja vēlies kādu garšu, citronūdens un pārliecinies par šiem pārsteidzošajiem ieguvumiem pati!

 

1. Ūdens Vese***ai: Kavē priekšlaicīgu novecošanos

Neviens nevēlas priekšlaicīgi novecot, taču toksīni mūsu ķermenī var padarīt novecošanu priekšlaicīgu. Kad organisms uzkrāj toksīnus, tam rodas nosliece uz slimībām un novecošanu. Silts ūdens var palīdzēt attīrīt organismu no toksīniem. Turklāt tas atjauno ādas šūnas, kas var veicināt ādas elastīguma pieaugumu.

Lasi arī: Avokado Vese***ai: Lūk iemesli, kāpēc avokado vajag lietot uzturā

 

2. Atvieglo sāpes

Silta ūdens glāze atslābina vēdera muskuļus un ir dabīgs līdzeklis menstruālo sāpju mazināšanai. Vēl vairāk – silts ūdens ir efektīvs līdzeklis pret visu veidu krampjiem, jo tas uzlabo kapilāru cirkulāciju un palīdz atslābināt ķermeņa muskuļus.

 

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu septiņus iemeslus, kāpēc no rītiem izdzert glāzi silta ūdens 

 

Leave a Comment