Šai meitenei izdevās apmānīt 50000+ cilvēku intagramā; Vai tu spētu pamanīt, kas vainas viņas bildēm?

983473_w1020h450c1cx508cy248

Mūsdienās mediji miljonāru dzīvesveidu pasniedz kā normu un daļai no mums varbūt pat ir neērti savos instagram profilos publicēt ko vairāk par bildēm dabā vai tuvplāna pašbildēm, jo tās vietas fons, kurā tajā brīdī atrodamies, nav gana labs esam priekš instagram. Cik daudz reižu esi šķirstījusi kāda cilvēka aizraujošo, bezrūpīgo instagram kontu un vēlējusies būt viņa vietā?

Glamūrs un izšķērdība dažu cilvēku kontos tiek pausta caur ikkatru ierakstu – sākot ar it kā vienkāršu bildi mājās, kur cilvēks ir ģērbies slavenu dizaineru apģērbā un atrodas luksus klases apartamentos, beidzot ar “pavisam parastu” nedēļas nogali kūrortā uz jahtas vai SPA, taču, ja šajās bildēs mēs ieskatītos vērīgāk un pievērstu vairāk uzmanības detaļām, tad varētu saskatīt kādu iemeslu, kura dēļ, šo cilvēku dzīvi mums nevajadzētu apskaust, bet gan žēlot.

Lasi arī: Noskūpsti mani tagad, satiec mani vēlāk; jauns sociālais eksperimens

Francijā tika veikts pētījums – izveidots viltus profils vietnē instagram, kur regulāri tika publicēti “instagrama cienīgi” attēli, kur ikvienā būtu ietverts kāds pavediens par problemātisko situāciju šī cilvēka aizraujošajā dzīvē un pētīts cik šo attēlu skatītāju tos ievērotu.

Ja vēlies uzzināt vairāk par eksperimentu un tā rezultātiem, tad pāršķir lapu!

Leave a Comment