Sargeņģeļu horoskops visām zodiaka zīmēm. Uzzini, kurš ir tavs aizstāvis

difference-between-angels-archangels_26de5266587d0b49

Vai tu tici eņģeļiem? Kas tad patiesībā ir šīs dievišķās būtnes? Eņģeļi bieži vien veic noteiktus uzdevumus. Patiesībā, daži saka, ka eņģelis ir šis uzdevums un tiklīdz tas ir paveikts – eņģelis pazūd.

Gadsimtu laikā, zināšanas un dogma ir piešķīrusi vārdus, izskatus un funkcijas, kuras veic noteikti eņģeļi. Piemēram, tiek sacīts, ka eksistē septiņi dievišķā troņa erceņģeļi, bet tikai divi vai trīs savā vārdā parādās Bībelē atkarībā no tā, par kuriem svētajiem rakstiem ir runa. Korāns atsaucas uz vairākiem eņģeļiem un to vārdiem.

Spārni ļauj eņģeļiem momentā parādīties un atkal pazust tik ātri, ka cilvēka acs to nespēj saskatīt.

Kristiešu, jūdaisma un islāma ticībās ir eņģeļi un erceņģeļi, kuri nes ziņas no Dieva. Ziemassvētku stāstā debesis ir pilnas ar eņģeļiem, kuri ganiem pastāstīja par Kristus dzimšanu. Ja tu svini Ziemassvētkus, iespējams, tavā eglītes galotnē ir zvaigzne vai eņģelis.

Rietumu tradīcijās eksistē vairākas asociācijas ar četriem erceņģeļiem – Mihaēlu, Gabriēlu, Rafaēlu un Uriēlu. Mēs viņus varam saistīt ar četriem pamata virzieniem, četriem gadalaikiem un četriem astroloģiskajiem elementiem.

Šķir nākamo lapu, lai balstoties uz to, kādas stihijas zīme Tu esi, noskaidrotu, kurš ir Tavs sargeņģelis

Leave a Comment