Seši veidi, kā panākt lielisku laulības dzīvi!

marital-happiness-1024x597

Lai kā mēs visi vēlētos ilgstošu un laimīgu laulības dzīvi, ne visas mūsdienu  attiecības spēj ilgt mūžam.

Visi tie, kas ir pabijuši vairākās attiecībās, var apgalvot, ka atrast “ideālo partneri” nebūt nav tik viegli, jo cilvēki dzīvē krietni atšķiras no romantiskās filmās un TV seriālos rādītā.

Patiesība ir tāda, ka neviens nespēj visu laiku būt perfekts. Mums visiem ir savi plusi un mīnusi. Lai arī kā negribētos, būs brīži, kad mēs nodarīsim pāri savam partnerim. Bet patiesais jautājums ir šāds – cik daudz esat gatavi paciest, lai šīs attiecības tiešām strādātu? Kā var zināt, ka tieši šī persona spēs padarīt laimīgu uz visu atlikušo mūžu?

Džons Gotmens savā grāmatā (“The Seven Principles of Making a Marriage Work”) runā par to, ka izveidot patiesi ilgstošu un laimīgu laulību ir iespējams. Gotmens saka: “Laimīgi precējušies pāri nav gudrāki, bagātāki vai jebkādi citādi labāki par pārējiem. Taču viņi neļauj savā ikdienas dzīvē negatīvajām pāra īpašībām ņemt virsroku pāri pozitīvajām.” Tas ir iemesls, kas palīdz laulībām būt noturīgām. Tieši šī mazā nianse atšķir laimīgas ģimenes no tādām, kur pāris paliek kopā tikai savu bērnu dēļ.

Tātad, kas jādara, lai pāra attiecības būtu patiesi labas?

Šķir lapu tālāk, lai lasītu, kā laulība būtu izdevusies:

Leave a Comment