Šī pāra sapņu ceļojums beidzās ar murgu – meiteni Iz**roja kanibālu uzbrukumā

couple-kidnapped-tortured-by-cannibals1

Metjū Lavans ir britu realitātes šova zvaigzne, viņa draudzene ir Mišela Klemensa, abi tūristi ir 31 gadu veci.

Pāris skaidro, ka joki par kanibāliem vairs nemaz nelikušies smieklīgi, kad viņiem pakaļ dzinās pieticīgā cilts apģērbā tērpti vīrieši ar šķēpiem un mačetēm. 

Kā zināms, abi nolēmuši satikties Austrālijā un tad doties uz Papua Jaungvineju, nemaz nenojaušot par tur sagaidāmajām briesmām. Viņi vēlējās pieveikt 96 kilometrus garo Kokodas taku, kura ir viena no neizpētītākajām visā pasaulē. Tūristi apliecina, ka civilizētie ciema iedzīvotāji šajā reģionā ir ļoti viesmīlīgi.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas ar viņiem notika:

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un satiec savu veiksmi: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Melnā maģija. Baznīcēni jeb kristieši arī sava bosiņa mēnešreižu asinis un pūstošās miesas gabaliņus citiem iebaro, protams, simboliskā veidā ar viltībām. A tas ir viltīgs gājiens, jo piebarotie ar TipTop vīniņu un krekeriem kļūst par kristietības vergiem. Viņi rīkojas kā Pamāte no Sniegbaltītes. Viņi vienmēr kaut ko mēģina iebarot vai iestūķēt. Kristieši ir kanibāli. 12.-13.gs. Baznīcas nedarbus es nevaru piedod, viņi ir pelnijuši liktvidāciju. Ateisti apvienojamies!!! Arī viņi ir vainojami feodālismā un analfabētismā. Antīgā kultūra bija attīstītāka par viduslaiku marazmu. Es runāju par Romu un Grieķiju. Antropocentrisms!

Leave a Comment