Šī sieviete 12 dienas pārtika TIKAI no banāniem! Kas notika ar viņu!

julia and bananas

Ir dzirdēti dažādi eksperimenti, kad cilvēki mēģina intereses pēc pārtikt vairākas dienas tikai no viena pārtikas produkta.

Daži to dara intereses pēc, lai veiktu kādu eksperimentu, bet ir cilvēki, kuri to dara sava liekā svara dēļ. Mēģinot dažādus ēšanas paradumu ierobežojumus, rodas dažādi rezultāti. Kā beidzās banānu diēta?

 

Banāni ir vieni no veselīgākajiem augļiem pasaulē. Tie ir bagāti ar kāliju, bet ar mazu nātrija saturu, kas sniedz labumu kopējai cilvēka Vese***ai. Banāni ir drošs auglis gandrīz ikvienam. Arī tiem cilvēkiem, kuriem ir diabēts, sirds Sli**bas vai aknu problēmas.

Kāda sieviete, Jūlija Tarbata, veica eksperimentu, ēdot tikai banānus, 12 dienas pēc kārtas.

Lasi arī: Ideāla kefīra diēta mīnus 4-6kg

Tas ir lielisks veids kā attīrīt savu organismu un nomest pāris liekos kilogramus.

Eksperiments

Jūlija ir uztura speciāliste un mentore, viņa nolēma izmēģināt šo banānu diētu, lai saprastu, kādu labumu tā sniedz Vese***ai. Jūlija un viņas vīrs ir vegāni. Šāda tipa diētu sauc par viena augļa diētu.

Rezultāts

Neskatoties uz to, ka banānos ir vairāk kaloriju, nekā vairumā citu augļu, tie satur arī glikozi, fruktozi, saharozi un šķiedrvielas. Tie samazina tavu apetīti, ļaujot tev just sāta sajūtu ilgāku laika posmu.

Pirmais, ko Jūlija pamanīja, veicot šo eksperimentu bija tas, ka viņas gremošanas sistēma ir uzlabojusies un ir zudušas vēdera sāpes. Radās sajūta, ka viņai vispār nebūtu vēdera, jo tas strādāja tik labi, ka viņa nejuta nekādu diskomfortu. Jūlijai bija problēmas ar auglību jau vairākus gadus, bet pēc šīs diētas piekopšanas tās izzuda un drīz vien viņas sāka iznēsāt bērniņu.

Šādas diētas ir drastiskas un “pašam uz savu roku” tās nevajadzētu piekopt. It īpaši tad, ja ir problēmas ar vairogdziedzeri. Šāda tipa diētas nav domātas ikvienam, tās ir jāpiekopj tikai ārsta uzraudzībā.

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment