Ziede locītavu sāpēm: tautas līdzekļi pret krakšķiem un sāpēm locītavās

Ziede locītavu sāpēm

Ziede locītavu sāpēm! Tā ir ļoti noderīga – locītavu sāpes ir ļoti nepatīkamas. Šī recepte no krievu tautas medicīnas var palīdzēt.

 

Tajā ir ļoti vienkāršas sastāvdaļas. Un palīdzēs ātri vien!

Visbiežāk sāpošās locītavas mēdz ierīvēt ar ziedēm un eļļām, tām liek dažādas kompreses un apliekamos vai karsē vannā. Kopš seniem laikiem līdz mūsdienām saglabājies ļoti daudz dažādu dziedniecisku recepšu, ko tautas medicīna iesaka izmantot gan ārīgi, gan iekšķīgi.

 

Ziede locītavu sāpēm sastāvdaļas:

1 ēdamkarote medus

1 ēdamkarote asu sinepju

1 ēdamkarote smalkā sāls

1 ēdamkarote ūdens

Pagatavošana:

Rūpīgi samaisa visas sastāvdaļas, izveidojot vienmērīgu masu. Liek slēgtā traukā.

Kad nākamreiz jutīsiet sāpes vai diskomfortu locītavās, vienkārši ieziediet ar šo “krēmu” jūtīgo vietu. Pēc tam uzklājiet tai plastmasas maisiņu un apkārt aptiniet siltu lakatiņu vai drāniņu. Vēlams, no vilnas.

Lasi arī: Sāp locītavas? Augu valsts palīdzēs – iesaka augu valsts eksperti Vija Eniņa un Artūrs Tereško

Kompresi jātur aptuveni pusotru stundu. Vislabāk to likt pirms miega, lai locītavas pēc ārstēšanās atpūstos. No rīta “krēmu” nomazgā.

Atkārtojiet procedūru 4-5 dienas pēc kārtas, taču efektu sajutīsiet jau pēc pirmās reizes.

“Krēmu” jāglabā ledusskapī, ne ilgāk kā 5-6 dienas.

 

 

Jums varētu arī interesēt: Au, atkal sāp locītavas! Iedarbīgi tautas līdzekļi pret artrītu! Savulaik jēdzienu “reimatisks” lietoja attiecībā uz jebkuru locītavu saslimšanu. Mūsdienās atšķir reimatoīdo artrītu, osteoartrītu un podagru, kuriem ir atšķirīgi cēloņi, bet visi rada lielas sāpes un ierobežo kustības. Labi, ka var palīdzēt senču līdzekļi.

SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots:

aLA

COMMENTS

Leave a Comment