Šī viena mēbele katrās mājās ir pats, pats galvenais!!

Kas dzīvojamo māju padara tādu, ka tu tajā jūties kā savā vietā, savās mājās? 

Ir liela atšķirība starp vietu, kur tu dzīvo, un vietu, ko vari saukt par mājām. Un tam ir savi iemesli – ir dažādas ļoti svarīgas lietas, kas tavas mājas padara par svarīgu vietu sirdī, par vietu, kur jūties drošībā.

Lai arī tu iedomāsies dažādas lietas, bez kurām nevari iedomāties savu mājokli, patiesībā ir viena mēbele, kas mājas padara par īstām mājām.

Un tas ir galds – un ne jau vienkāršs galds, uz kura valda nekārtība. Īsts – ģimenes galds. Ikvienai ģimenei ir nepieciešams īsts ģimenes galds. Tas šķiet pavisam vienkārši – līdzena virsma ar četrām kājām, tomēr šī vienkāršā mēbele var veikt lielas izmaiņas ģimenes dzīvē. Galdam ir daudz lielāka vērtība par jebkuru dīvānu vai grāmatu plauktu.

Lasi vēl: Enerģijas apmaiņa starp vīrieti un sievieti. Kā atvērt čakras, lai dzīvotu pilnīgu dzīvi

Katrs galds ir unikāls – pie tā visa ģimene var apsēsties kopā un pārrunāt dienas laikā piedzīvoto. Tā ir vieta, kur mierīgā gaisotnē ieturēt vakariņas visiem kopā. Galds ir kā saikne, kā portāls, caur kuru ģimenes uztur savas attiecības, tā kā, ja jūti, ka tavā ģimenē kaut kā trūkst, vienkārši iegādājieties galdu, pie kura visi varat apsēsties un baudīt kopā pavadīto laiku. Galds uzkrās jūsu enerģiju un palīdzēs nostiprināt attiecības – ticiet man!

Avots: yourtango.com

Leave a Comment