Šie 20 fakti par seksu izmainīs tavu dzīvi

images-cms-image-000023769

Vai zinājāt, ka Amerikā katra trešā laulība ir negaidīta seksa rezultāts, bet 30% vīriešu imitē orgasmu vismaz vienu reizi ar savu sievu?

Par šiem un citiem faktiem uzzināsi šajā rakstā.

Spied tālāk, lai uzzinātu visus 20 faktus par seksu.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Guna</cite>

    Nu zinātnieki,paskaidrojiet,kā vīrietis var notēlot orgasmu? Viņš vai nu ir vai nav.Sieviete varètu!Ja nu man jābūt galìgai analfabètei gultā attiecìbā uz vìrieša fizioloģiju.

    • <cite class="fn">Robis</cite>

      Nu kā… Izvelk ārā, ātri noņem prezervatīvu lieki ar To nevicinoties. Pietiekami apmierināta sieviete,visticamāk nepētīs prezervatīva saturu un noticēs vīrietim,ka tas padarijis savu darbiņu. 🙂

      • <cite class="fn">Guna</cite>

        Bet kapec viņam tas vajhadzigs,dari lidz galam,kamer ir pa isto.

        • <cite class="fn">Robis</cite>

          Lai slēptu savu nevarēšanu. 🙂 Ir personas ar kurām sekss neliekas pareizs, tas attiecīgi samazina spēju gūt baudu. Tēlo,jo vēlas lai sieviete gūst apmierinājumu,ka arī partnerim ir bijis labi. Negrib lai sievietei sākas kompleksi par sevi,vai lai pa viņas galvu neklejo domas par to,ka vīrietis nespēj beigt. Tas viens no variantiem.

          • <cite class="fn">Guna</cite>

            Ja nav prezervativa,kā notēlosi?Apmierini viņu orāli un viss.Kad gribèsi pats ,tad darīsi pārejo.

        • <cite class="fn">jjj</cite>

          tā gan ir tikai viena reize kad esmu tā darījis, un toreiz vnk biju sasodīti noguris, bija sajūta ka nebeigsu nekad un nebija prieks no procesa, tā lai nebūtu lieki jaskaidrojas vnk nosimuleju

          • <cite class="fn">Guna</cite>

            Manam vìram tā bij,kad bij dzèris par daudz,mès vienkārši metām mieru un viss.Bez prezervatìva nenotèlosi.Vienkārši tava sieviete tai reizè nebij pietiekami karsta.

Leave a Comment