Sieviešu horoskops nedēļai 19. – 25. decembrim

 

1447193360-camilla-1

 

AUNS

Jums šajā nedēļā vajadzētu atturēties no garākiem braucieniem (it īpaši pirmdien), jo pastāv lielas iespējas iegūt kādu traumu. Šī nedēļa būs labvēlīga tam, lai radītu komfortu un harmoniju, turklāt ne tikai mājās, bet arī sevī. Jums nevajadzētu pievērst lielu uzmanību mazām neveiksmēm, bet gan ļaut sev atpūsties un gūt baudījumu no šī svētku laika!

 

VĒRSIS

Šajā nedēļā samazināsies Mēness enerģija un līdz ar to arī Jūsu veiktspējas. Jums šajā periodā būtu vēlams parūpēties par finanšu labklājību, kā arī neatlikt svarīgas lietas uz vēlāku laiku. Noņemt stresu šajā gada pēdējā mēnesī Jums palīdzēs siltas aromātiskās vannas, bet noskaņojumu pacels smalkas vakariņas.

 

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā lietas saplānot palīdzēs Jūsu sieviešu enerģētika un dabas dotā intuīcija. Biežās garastāvokļa un vēlmju maiņas šajā nedēļā var nedaudz sarežģīt Jūsu ceļu uz panākumiem. Zvaigznes Jums iesaka ieklausīties savā iekšējā balsī un pēc iespējas vairāk palīdzēt apkārtējiem, it īpaši, ja Jums to patiešām arī lūdz, jo tas pilnīgi noteikti atmaksāsies!

 

VĒZIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu izvairīties no neapdomātas rīcības. Kopumā šī nedēļa Jums būs labvēlīga, taču būs arī izņēmuma gadījumi, kad vajadzēs savākties un rīkoties ar vēsu prātu, bet Ziemassvētkus būtu vēlams atzīmēt visnotaļ klusā un mierīgā gaisotnē.

 

LAUVA

Jums, lai sasniegtu savus mērķus, vajadzētu parūpēties par savu veselību. Pagaidu grūtības un Jūsu kolēģu nevēlēšanās ieklausīties Jūsu viedoklī var novest pie slikta noskaņojuma un pašsajūtas. Nedēļas vidus būs ļoti veiksmīgs periods, lai īstenotu kādas drosmīgas idejas. Zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka veltīt laiku savai ģimenei un mīļajiem cilvēkiem. Viņi Jums dos tik ļoti nepieciešamo atbalstu un vērtīgus padomus.

 

Lasi vēl: No kā 2017. gadā vajadzētu uzmanīties katrai Zodiaka zīmei

 

JAUNAVA

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka mobilizēt visus savus spēkus. Panākumi gaida tās, kuras liks lietās visas pūles, lai iecerēto sasniegtu. Nedēļas vidū Jūs varat ļaut sev nedaudz atslābt un pacelt sev noskaņojumu ar nesteidzīgām pastaigām pa veikaliem.

 

SVARI

Jums šī varētu būt skaistuma nedēļa. Uzlabot Jūsu enerģētiku Jums palīdzēs atslābinošas vannas ar jūras sāli, bet labs noskaņojums un cīņas gars palīdzēs Jums gūt panākumus ieplānotajās lietās.

 

SKORPIONS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka būt uzmanīgākām pret detaļām. Jums tiks dotas zīmes no augšas, kas liks Jums nedaudz pārdomāt savu rīcību un prasīs pievērst uzmanību atsevišķiem dzīves aspektiem. Jūsu stingrā darbība palīdzēs Jums tikt galā nepatikšanām un parādīs izeju no šķietami bezcerīgas situācijas. Drosme un piesardzība neļaus Jums spert kaut kādus neapdomīgus soļus un pasargās no stresa.

 

STRĒLNIEKS

Tās Strēlnieces, kuras nav pārliecinātas par sevi, šajā nedēļā var piemeklēt šaubas. Personīgajās attiecībās zvaigznes iesaka nedaudz ierobežot savas emocijas, lai lieki neapvainotu savu partneri. Lai sekmīgi atrisinātu sarežģītos jautājumus, izmantojiet savas tiesības uz atpūtu un uzkrājiet spēkus vienatnē.

 

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu parūpēties par savu veselību, ēdot pēc iespējas vairāk svaigu augļu un dārzeņu, jo šajā saaukstēšanās sezonā tam ir jāpievērš īpaša uzmanība. Jūsu labā pašsajūta un lielā veiktspēja ļaus Jums gūt atzinību un panākumus. Arī mājas lietas no Jums prasīs paaugstinātu uzmanību – pacentieties bez nožēlas šķirties no vecajām un vairs nevajadzīgajām lietām, kas tika rada jucekli mājvietā un piesārņo enerģiju.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā būtu vērts ieklausīties kolēģu un mājinieku viedoklī. Viņu atbalsts var palīdzēt Jums atrisināt vēl neatrisinātos jautājumus un palikt šajā svētku laikā ar labu garastāvokli, taču kopumā šis mēnesis no Jums prasa maksimālu sakoncentrēšanos.

 

ZIVIS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka savaldīt savas emocijas un ieklausīties cilvēkos, kuriem ir lielāka pieredze. Nedēļa paies visnotaļ veiksmīgi, ja Jūs pareizi saplānosiet visas savas lietas. Dilstošā Mēness enerģija nedaudz samazinās Jūsu veiktspējas.

 

Leave a Comment